Női ruhák: Divat a szabadidőhöz, partikhoz és teljes munkaidős állásokhoz

Az elegáns női felsők, a kényelmes nadrágok, például a farmerek és az elegáns ruhák hatalmas választéka teszi a divatot olyan izgalmassá: garantáltan mindig talál olyan ruhadarabokat, amelyek változatosságot és felfrissülést hoznak a ruhatárába. A textíliák a megjelenésük mellett a funkciójukkal is meggyőzőek. Praktikus női divat a mindennapi élethez a munkában, gyerekek mellett olyan praktikus tulajdonságokkal bír, mint a strapabíró anyagok, tágas zsebek vagy gyorszárak. Bármilyen alkalomra keres női ruhát: A Tchibo-nál biztosan megtalálja, amit keres!
Akciós ár 5 495 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 295 Ft 3 795 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
1 ...

Női felsők – a blúzoktól a zakókig

Különösen a felsőrészek alakítják a stílusunkat. Elvégre ezek az elsők, amik megragadják a tekintetet. A selyemből készült női blúzok például azonnal jelzik, hogy viselőjük értékeli az eleganciát és az előkelőséget. A pamutból vagy kevert anyagokból készült ingek és pulóverek az alkalmi sikket képviselik. Egy felsővel és bőrdzsekivel alkalmi motoros stílust képviselhet, a kardigánok pedig tökéletes üzleti alkalmi megjelenést biztosítanak szoknyával kombinálva. Az elegáns női ruhák kiemelik a nőies oldalát, és az ünnepi alkalmak első számú választásai.
Nadrágok és szoknyák az Ön stílusában

Nadrágok és szoknyák az Ön stílusában

A lábak divatja is a kecsestől a sportosig terjed. Az első számú örök kedvenc minden bizonnyal a farmer. Ezek a Tchibo-nál számos szabásban, mosásban és színben kaphatók – így tényleg minden hölgy számára van valami. Legyen szó nőies vagy alkalmi viseletről, ezzel a sokoldalú nadrággal mindig jól öltözött lesz. Ha hivatalos megjelenésre van szüksége, akkor a blézerrel kombinált rakott nadrág vagy szoknya viselése ajánlott. A treggings és a leggings a kényelem csúcsa: a szűk, rugalmas nadrágok úgy illeszkednek, mint egy második bőr, és minden mozdulatát követik, anélkül, hogy szorítanának.
Ezek a női felsőruházati alapdarabok a szekrényébe valók.

Ezek a női felsőruházati alapdarabok a szekrényébe valók.

A választék bősége megnehezíti a döntést? Az alapokkal nem lehet rosszul dönteni! A divatos klasszikusok szinte mindig viselhetők és bármilyen módon kombinálhatók. Egy 5 zsebes, egyenes vagy vékony szabású farmernadrág vagy egy chino nadrág a nadrágtartó all-sztárjai közé tartozik. A felsők esetében a különböző színű pólók, pólók, pulóverek és blúzok alkotják az alapfelszerelést. A "Ruhák" kategóriában a híres kis, fekete ruha valóban az egyik leguniverzálisabb darab.

Mérőszalaggal a tökéletes illeszkedéshez

Ha online rendel ruhákat, a megfelelő méretek kiválasztása nem olyan egyszerű. Tudjuk ezt, és ezért fejlesztettük ki a Tchibo méretkalauzát: A pontos utasítások segítségével könnyedén megtudhatja saját méreteit, pontosan meghatározhatja mell-, derék- és csípőbőségét, és a táblázatokból megtudhatja a megfelelő ruhaméretet. Figyeljen a termékleírásban szereplő illeszkedési információkra is, például "testhezálló". Végül pedig a vásárlói vélemények adnak támpontokat arra vonatkozóan, hogy a női felsőruházat milyen.
Mérőszalaggal a tökéletes illeszkedéshez