Női sportmelltartó, extraerős, szürke

5 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • COOLMAX® anyag az egyenletes testhőmérsékletért
  • Megbízható tartás, még nagy igénybevételkor is

Női sportmelltartó, extraerős, szürke

Megrendelési szám 57206

Kiváló teljesítményű anyagkombináció

Ez a sportmelltartó kihozza magából a maximumot - megbízható tartást biztosít, még nagy igénybevételkor is. A COOLMAX® anyag egyenletes testhőmérsékletet, az elasztán nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartást garantál. Az oldalsó részek, a pántok és az összekötő rész lélegző, hálós anyagból készült.

Funkcionális szabásvonal

A birkózó fazonú hátrésszel, megtámasztó, mell alatti kialakítással, kétrétegű kosárral és rugalmas merevítővel készült funkcionális szabás egyedülállóan erős tartást biztosít - azok számára tökéletes, akik intenzív mozgást igénylő sportot űznek. Annak érdekében, hogy a melltartó tökéletesen illeszkedjen, extra széles, párnázott és állítható hosszúságú, puha szilikon betéttel ellátott pántokkal látták el a melltartót.

Szín:

Szürke és fekete

Anyag:

49% poliamid, 47% poliészter (COOLMAX®), 4% elasztán (LYCRA®)
Trikó anyag 60% poliamid, 40% elasztán (LYCRA®)
Bélés 100% poliészter (COOLMAX®)
Az Ön sportja: labdasportok a kosárlabdától a teniszig, küzdősport és egyéb, intenzív mozgást igénylő, hirtelen mozdulatokkal járó sportágak

Javaslatunk: az "extraerős" melltartó, amely extrém helyzetekben is megbízható tartásról gondoskodik, és amelyet viselni is kényelmes.
A COOLMAX® szálakkal készült textíliák kellemes viseletet biztosítanak. Elvezeti a nedvességet a bőrről, majd elpárologtatja az anyag külső felületéről. Így a test hőmérséklete még nagy fizikai igénybevétel esetén is állandó marad - nem hűl le.
Fehérítés
Ne fehérítse
Szárítás
Ne szárítsa szárítógépben, dobban
Vasalás
Ne vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Kímélő mosási program legfeljebb 40°C-on

További kezelési utasítások:

Finommosószerrel mossa
Használjon mosózsákot
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

57206

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.