Női sportruházat - Nagy méretekben

Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
1 ...

Nagyméretű női sportruházat, minden méretben

Funkcionális, tökéletesen passzol és stílusos - az új, nagyméretű női sportruházat kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen, fittnek és magabiztosnak érezze magát az edzés során. Ezenkívül hasznos tippeket olvashat arról, hogy könnyedén megtalálja az igényeinek megfelelő sportruházatot és mire érdemes figyelni vásárláskor.

Nagyméretű női sportruházat – ezeket tartsa szem előtt

Kényelem és mozgásszabadság

A nagyméretű női sportruházat esetében a legfontosabb a komfortérzet, hogy örömét lelje az edzésben. Semmi sem kényelmetlenebb érzés, mint egy túl szoros nadrág, vagy egy folyamatosan felcsúszó póló. Ezért vásárláskor olyan szabású ruhákat válasszon, amelyeket kifejezetten női idomokra terveztek. A finom, lapos varratok vagy a varrat nélküli kialakítás, valamint az elasztikus szövetek, minden alkathoz alkalmazkodnak és kényelmes viseletet biztosítanak.

Funkcionalitás

Az izzasztó edzések során viseljen légáteresztő szövetekből készült ruhákat. Ezek gyorsan felszívják és elvezetik a nedvességet, így ruhái minden helyzetben szárazak maradnak. A felsők, dzsekik és nadrágokon elhelyezett légáteresztő hálós betétek szintén biztosítják a szükséges szellőzést, a kellemes testhőérzetet és lehetővé teszik, hogy csúcsformát hozhasson ki magából.

Stílus

A stílusos sportruházat és a kényelmes cipő nagyszerű motivációs eszköz a személyes fitnesz céljai elérésére. Függetlenül attól, hogy zumbázik, kocog vagy konditeremben edz – a plusz méretű sportruházat esetében igényes dizájnok és divatos minták közül választhat. Az apró részletek, például a fodros, fűzős vagy kötött hatású betétek még egyedibbé teszik a ruhadarabjait. Tipp: Viselje sportruházatát a mindennapokban is! Egy feltűnő sportnadrág egy nagyméretű felsővel és bőrdzsekivel nagyon jól mutat.

A megfelelő sportmelltartó

Egy széles mellkas esetében a jól illeszkedő sportmelltartó biztosítja a stabilitást, és azt is, hogy a kötőszövet, a hát és a vállak ne kerüljenek felesleges terhelés alá. Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebbnek kell lennie a tartásnak. Ne lepődjön meg, ha a sportmelltartó túl szorosnak tűnik, amikor először felpróbálja. A sportmelltartók általában szorosabbak, mint a normál melltartók, de semmi esetre sem szabad túl szűknek lenniük vagy megnehezíteniük a légzést.

Minden edzéshez felszerelve – sportruházat erős nőknek

Stílustippek a beltéri sportokhoz

Általánosságban véve érvényes: Minél intenzívebb sportot űz, annál szorosabb sportruházatot kell választania. Jógához vagy pilateshez a könnyű, egyenes szabású futónadrágok, leggingsek vagy a speciális jóga nadrágok a legalkalmasabbak. Kombinálja ezt egy rövid- vagy hosszú ujjú felsővel vagy toppal. A felső nem lehet túl laza, különben a fejjel lefelé végzendő gyakorlatoknál az ember arcába lógna.

Nincs kedve edzőterembe járni? Fitnesz ötleteinkkel a saját házában is edzhet. Nézzen szét a sporteszközök és felszerelések között, ahol jógamatracok, szalagok és könnyű súlyok között válogathat!

Stílustippek a szabadtéri tevékenységekhez

Ha szeret sétálni, futni vagy túrázni, a szoros sportnadrágokat javasoljuk, amelyek nem korlátozzák a mozgásban és irritációmentesek. A felsők tekintetében válaszhat valami lazábbat is, amiben igazán jól érzi magát! Jó választás lehet – az időjárástól függően – egy légáteresztő anyagból készült meleg és vízálló futódzseki vagy pulóver.

Ígéretünk a nagyméretű női sportruházattal kapcsolatban

Annak érdekében, hogy jól érezze magát a sportruházatában és élvezze az edzést, nagy figyelmet szentelünk a kiválasztatott anyagokra, kiváló minőségű feldolgozásra, kellemes tapintásra és a funkcionalitásra. Rendszeres tesztekkel és független tesztelő intézmények által biztosítjuk, hogy a termékeink megfeleljenek a szigorú követelményeknek. Csak így kaphatják meg a termékeink a „Tchibo Certified Merchandise”, azaz a TCM minőség-tanúsítványt.

Ha nagyméretű női sportruházatot vásárol online, keresse védjegyünket. Így azonnal láthatja, hogy a termékek milyen tulajdonsággal rendelkeznek. Az elasztikus ruhadarabokat például a „Stretch” jelöléssel láttuk el, az átlátszatlan anyagokat pedig az „Intense Black” mutatja.