Tchibo kávékkal a világ körül

India ízei? Brazília aromái? És milyen a kolumbiai kávé? Fedezze fel országspecifikus kapszuláinkkal a világ kávékülönlegességeit.

Országspecifikus kávéink

Ahhoz, hogy kialakulhasson az egyes országokra jellemző, egyedülálló aroma és különleges ízprofil, országspecifikus Cafissimo kávéinkhoz csak az adott régió legjobb nyerskávéit használjuk fel. A kávé különleges karakterét a különféle éghajlati és talajviszonyok adják: a származási helytől függően így alakulnak ki a citromos, karamelles, maláta vagy diós jegyeket magukban hordozó ízprofilok.

A Cafissimo országspecifikus kávéi között megtalálhatók Közép- és Dél-Amerikából, valamint Ázsiából - a kávé világának valamennyi fontosabb kontinenséről származó kávék. Kóstolja végig az Egyenlítőt: az ott termesztett kávék az uralkodó éghajlati viszonyoknak köszönhetően ideális körülmények között növekednek - élvezze a legjobb eszpresszókat Brazíliából és Salvadorból, valamint a legjobb caffè crema-t Kolumbiából és Indiából.

Rendelje meg most, online!

 
 
 
 
Harmónikus, diós ízekkkel
Intenzitás:66
tól/től1 595Ft
Ft/kg 19 937,50
Gyorsnézet
Nemsokára újra elérhető
gyengéd pörkölésű eszpresszó
Intenzitás:46
tól/től1 495Ft
Ft/kg 21 357,14
Telt ízű caffè crema friss karakterrel
Intenzitás:46
tól/től1 595Ft
Ft/kg 19 937,50
Gyorsnézet
Nemsokára újra elérhető
Karakteresen testes, harmonikusan kiegyensúlyozott caffè crema
Intenzitás:56
tól/től1 495Ft
Ft/kg 19 933,33

Országspecifikus kávéink ettől olyan egyedülállóak

Brazília

Brazília íze

A Megváltó szobra: Brazília jelképe az izgalmas Rio de Janeiro fölé magasodik - az ország fölé, mely világszerte a legtöbb kávét termeli. A termesztés és betakarítás Brazíliában különösen professzionális és fejlett. A kávécserjéket itt hatalmas, sík ültetvényeken, sorokba ültetik. Így a termelők a szüretelést gépekkel tudják végezni.

Fedezze fel Brazília ízét
Espresso Brasil kávénkkal

India íze

A Taj Mahal az UNESCO világörökségek egyike és az ország jelképe, valamint a szerelem és az egyedülálló szépség szimbóluma. Egyedülálló az indiai kávé is, melyet a trópusi esőerdők árnyékában, gyümölcsökkel és fűszerekkel együtt termesztenek. Így a kávécseresznyék nemcsak a naptól védetten érhetnek, de ezáltal nyerik el kiegyensúlyozott ízüket is.

Fedezze fel India ízét
Caffè Crema India kávénkkal
India
Salvador

Salvador íze

Tazumal romváros - Salvador egyik legjelentősebb romvárosa, melyben egykor a maják éltek. A maják haladó szellemű életmódját Tazumal komplex kialakítása is tükrözi. Az ország nyugati részén fekszik, és nem messze tőle található Salvador kávéültetvényeinek csaknem a fele. A kávécserjék, a körben magasodó vulkánoknak köszönhetően, különösen termékeny, vulkáni talajon növekednek.

Fedezze fel Salvador ízét
Espresso kávénkkal

Kolumbia íze

A felkelő nap lassan emelkedik a kolumbiai Andok hegylánca fölé. Egy új nap kezdődik az ország szívében található kávé-háromszögben, ahol a kávécserjék ideális körülmények között növekedhetnek. Az éghajlatnak köszönhetően a kávécseresznye kíméletesen érhet be, melyet a termesztők kézzel szüretelnek le. Ezután a nap szárítja a betakarított kávészemeket, míg csak este el nem tűnik ismét a hegyvonulatokkal csipkézett horizont alatt.

Fedezze fel Kolumbia ízét
Caffè Crema Colombia kávénkkal
Kolumbia
Eljött a Cafissimo kávéfőzők ideje

Eljött a Cafissimo kávéfőzők ideje

Még nincs Cafissimo kávéfőzője? Akkor ne hagyja ki ezt az ajánlatot! Ha pedig már van: más színekben is ajánljuk.

A Cafissimo kávéfőzőkhöz