Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Profi hajszárító
Sajnos már elfogyott

Profi hajszárító

6 495 Ft -23% - Az Ön megtakarítása 1 500 Ft
4 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Ionizáló funkcióval
  • Különösen nagy teljesítményű: 2000 watt
  • 3 meleglevegő-fokozat, 2 légsebesség, 1 hideglevegő-fokozat
  • Hajformázó fúvókával és diffúzorral a dúsabb hajért

Profi hajszárító

Megrendelési szám: 72891

Hajformázás sztatikus feltöltődés nélkül

Egy valóban fényes teljesítmény! Ez az ionizáló funkcióval ellátott hajszárító csökkenti a sztatikus feltöltődést hajszárítás közben és fényesebbé teszi a hajat. A 2.000 wattnak köszönhetően különösen nagy teljesítményű. Három meleglevegő-fokozattal, két légsebességgel és egy az elkészített frizura fixálására szolgáló hideglevegő-fokozattal rendelkezik.

Profi hajszárító praktikus részletekkel

A túlhevülés elleni védelemmel ellátott hajszárító kábeltörés elleni védelemmel és akasztófüllel készült. A levehető légrács könnyebb tisztítást tesz lehetővé. Mindemellett precíz frizurakészítést biztosító hajformázó fúvókával és dúsabb hajról gondoskodó diffúzorral is ellátták.

Szín:

Fehér

Méret:

Kábelhossz kb. 2 m

Teljesítmény:

2.000 watt

Tartozékok:

Hajformázó fúvókával és diffúzorral a dúsabb hajért

További termékinformációk letöltése

Haartrockner (PDF, 392 KB)

Ionizáló technológia

Az ionizáló technológia megakadályozza a sztatikus feltöltődést. A készülék negatív ionokat bocsát ki, melyek semlegesítik a szárítás közben keletkező pozitív ionokat. Ráadásul a haj még fényesebb és puhább is lesz.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

72891

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.