Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Rádió, fehér
Sajnos már elfogyott

Rádió, fehér

8 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • AUX-bemenet 3,5 mm-es, jack dugós MP3-lejátszó csatlakoztatására

Rádió, fehér

Megrendelési szám: 41528

Első osztályú vétel- és hangminőség. AUX-bemenet 3,5 mm-es, jack dugós MP3-lejátszó csatlakoztatására. Krómozott szabályozók. Állítható és dönthető teleszkópos antenna. Hálózatról üzemeltethető. 3,5 mm-es jack dugós kábellel.

Szín:

Fehér

Méret:

SZÉ X MA X MÉ kb. 23 x 14 x 16 cm
Kábelhossz kb. 1,50 m

Teljesítmény:

Széles sávú hangszóró: 4 Watt

További termékinformációk letöltése

Radio (PDF, 374 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

41528

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.