Ruhásszekrény a gyerekszobába – a nagyobb rend és átláthatóság érdekében

Még a legkisebb gyerekek is szeretik a szekrényeket ki- és berakodni. Különösen a szemmagasságban lévő szekrényajtók nincsenek biztonságban a kíváncsi gyerekkéz elől. A kisfiúk és kislányok meglehetősen örülnek, amikor végül saját szekrényük van a gyerekszobában. Ezekben könnyen elérik a kedvenc pulóvereket és nadrágokat – és gyakran még a játékoknak is van hely. Fedezze fel a különböző gyerek ruhásszekrényeket a Tchibo-nál, és rendeljen kényelmesen online!
Ruhásszekrény
259 995Ft
-18 %
2 az 1-ben ruhásszekrény és komód, fehér
159 995Ft
129 995Ft

Gyerek ruhásszekrények – gyerekbarát elrendezés

Amint a kicsik megnőnek, és megünnepelték az első két-három születésnapot, folyamatosan bővül a ruhatáruk. A gyerekszobai ruhásszekrény ideális a gyerekruhák rendezett tárolására. Ha kevés a hely, a gyerekszobai szekrényt játékok tárolására is használhatja. Az építőkockákat stb. egyszerűen tárolhatja külön rekeszekben vagy fiókokban. Tippünk: a kedvenc játékot az alsó területre helyezze, hogy gyermeke könnyen hozzáférjen.
Egy kicsi, szőke lány rendet tesz a szekrényben, és pólókat rak a polcra.

Időmegtakarítás a gyerekszobai szekrény átláthatóságának köszönhetően

A kicsik már óvodás korban szeretnek beleszólni az öltözködésbe. Valódi időmegtakarítás, ha a gyerekszobai szekrényben rend uralkodik. A ruhasín ideális kabátokhoz és ruhákhoz. A külön oldalsó rekeszek helyet biztosítanak a nadrágok, pulóverek és pólók számára. Ideális, ha az egyes polcok állítható magasságúak és illeszkednek a ruhatárhoz. Az alsónadrágok, a trikók, a zoknik és a harisnyanadrágok fiókokba rendezve állnak készen.
Egy hosszú hajú, mosolygó kislány megmutatja ruháit, amelyek a nyitott szekrényben a ruhasínen lógnak.

Különböző szekrényméretek – különböző tárolási lehetőségek

Ha a dolgokat rendezetten szeretné tárolni gyermeke ruhásszekrényében, akkor vagy beépített polccal vagy számos tárolórekesszel rendelkező szekrényt érdemes rendelni. Gyakran a 3 ajtós modell a tökéletes választás, amiben a téli és a nyári ruháknak is van elég hely. A kisebb, polc nélküli modellekben a ruhásszekrény aljában lévő dobozok gondoskodnak a rendről. Tipp: Csak könnyű dolgokat és játékokat tegyen a dobozokba. Így a legkisebbek is kezelhetik a rendszerezőket.

Színben illő ruhásszekrény a gyerekszobába

A kisgyerekek szobáit gyakran díszítik különböző színek: egy falmatrica vagy színes tapéta jó hangulatot biztosít játék közben. Annak érdekében, hogy a gyerekszobai szekrény menjen az új festékrétegekhez és a gyerekek új ízlésének is megfeleljen, a legjobb, ha egyszerű, egyszínű darabot választ. Különösen népszerűek a fehér vagy szürke, fából készült vagy fa hatású gyerek ruhásszekrények. Ha színes hangsúlyt szeretne a szekrényre, egy szekrénymatrica különösen tetszetős hatást kelt.

Anyag és biztonság

A gyerekszobai új ruhásszekrény legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy biztonságos és kiváló minőségű. Mindig figyeljen arra, hogy a szekrény a falhoz legyen rögzítve. Így nem borul el és stabilan áll még akkor is, ha a gyerkőc körülötte szaladgál. Helyezzen hangsúlyt továbbá a gyerekszobai szekrény kidolgozására is. A sarkok és az élek legyenek jól lecsiszolva, a festék és az anyag pedig ne peregjen le. A tömör fa például biztosítja, hogy a szekrény nagyon strapabíró legyen.
Egy barátságos kislány ül egy fehér komód alsó nyitott fiókjában.

Rendeljen gyerekbútort online a Tchibo-nál

A Tchibo webáruházában egyszerű ruhásszekrényeket talál gyerekszobákhoz – akár fiúknak, akár lányoknak. Válasszon a 2 vagy 3 ajtós, fiókos vagy fiók nélküli szekrénymodellek közül. Egyszerűen tegye be a terméket a kosárba, majd rendeljen ingyenes szállítással. A futárszolgálat néhány nap múlva leszállítja az új gyerek ruhásszekrényt. Fedezze fel a szekrényhez tökéletesen illő gyerekágyakat és pelenkázó szekrényeket is.
Egy szőke, nevető nő a vörös-fehér csíkos játékkal játszó babájával fekszik a gyerekszoba padlóján kiterített pokrócon.