Kiváló minőségű edények minden konyhába

Ha szeret főzni, nem nélkülözheti a jó minőségű és tartós serpenyőt! Aligha van olyan konyhai eszköz, amely ennyire sokoldalú és ilyen finom eredményeket képes elővarázsolni. Ahogy az ételek esetében, úgy a serpenyők esetében is eltérőek az ízlések. Néhányan szeretik az alumíniumból készült könnyű serpenyőket vagy a kerámia réteggel ellátott innovatív modelleket. Mások a klasszikus, nehéz vas edényeket részesítik előnyben. A Tchibo-nál kiváló minőségű serpenyőket talál megfizethető áron.

A bevonatos serpenyő – a hobbi főzés klasszikusa

Még akkor is, ha a serpenyők általában meglehetősen feltűnésmentesen néznek ki: Sokan közülük nagy mennyiségű csúcstechnológiát alkalmaznak. A magas hőfok miatt sok étel hajlamos a serpenyő aljára tapadni. Ezt meg kell akadályozni! A gyártók az idők során számtalan tapadásmentes bevonatot találtak ki, amelyek közül egyesek jobban működnek, mint mások. A Tchibo-nál az innovatív GREBLON® technológiára támaszkodunk. Ez megakadályozza azt is, hogy az étel a zsírszegény sütés során leragadjon.
Innovatív és praktikus: kerámia bevonatú serpenyők

Innovatív és praktikus: kerámia bevonatú serpenyők

Innovatív és praktikus: kerámia bevonatú serpenyők Az ebből az anyagból készült serpenyők jellegzetes fehér felülettel rendelkeznek, és az utóbbi években nagyon divatosak lettek. A kerámia egy kemény anyag, amely nagyon jó tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ha kerámia serpenyőt használ, ügyeljen arra, hogy az soha ne érintkezzen fém spatulával vagy szivaccsal! Ez egyébként a legtöbb bevonatos serpenyőre vonatkozik.
Rozsdamentes acél serpenyők a hosszan tartó főzési élményért

Rozsdamentes acél serpenyők a hosszan tartó főzési élményért

A rozsdamentes acélból készült edények különösen gyakoriak a professzionális konyhákban. Nem csoda, hiszen arról ismertek, hogy különösen robusztusak és tartósak. Különösen a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyők bírnak sokat, de a kezelésük is igényel némi gyakorlatot. Kezdetben nem szabad túl kevés olajat használni, és meg kell szokni, hogy a rozsdamentes acél serpenyőknek kicsit tovább tart, amíg üzemi hőmérsékletet érnek el.

A minőség a minden és mindennek a lényege

Aligha van még egy olyan konyhai eszköz, amelynek minősége annyira eltérő, mint egy serpenyőé. Sajnos sok modell hajlamos gyorsan elhasználódni, ha mindennap használja őket. Nem kell, hogy az legyen! A Tchibo-nál azt szeretnénk, hogy Ön megbízhasson serpenyőink minőségében és tartósságában. Ezt támogatja az innovatív és fenntartható GREBLON® bevonat és a TCM pecsét ("Tchibo Minősített Áruk"), amely garantálja a magas minőségi követelményeket a gyártás minden szakaszában.
A minőség a minden és mindennek a lényege