Szatén ágyneműk: ragyogó alvás

A szatén egy sima, fényes anyag, amely nagyon elegáns megjelenésű. Selyemből, viszkózból, poliészterből vagy pamutból készülhet. Ez utóbbit főként a szatén ágyneműkben használják. A 100%-os szakadásálló pamut feldolgozásakor az eredmény különösen jó minőségű mako szatén. A bőrbarát, lélegző anyag igazi váltóművész, mert nyáron hűsít, télen pedig melegít. Vásároljon szatén ágyneműt nagyszerű áron a Tchibo-nál!
Pamut-lenvászon ágynemű, sötétszürke, kétszemélyes
22 995Ft
néhány darab kapható
-13 %
Pamut-lenvászon ágynemű, terrakotta, kétszemélyes
22 995Ft
19 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-17 %
Lenvászon ágynemű, világoskék, kétszemélyes
34 995Ft
28 995Ft
néhány darab kapható

Sima és selymes, mint egy második bőr

A szatén szó az arab "zaitun" szóból származik. Ez a kínai Quanzou város neve, amely a selyemkereskedelem egyik központja volt. A szatén jellegzetes fényét a gyártási technikának – a szaténszövésnek - köszönheti. Folyamatos szálakat használnak, ahol a vetülékfonalak a felső oldalon, a láncfonalak pedig az alsó oldalon vannak túlsúlyban. Ez fényes megjelenést kölcsönöz az anyagnak, amely a fény hatására felerősödik. A másik oldal matt. A szatén ágyneműben különösen puhán fekszik, mert a sima felület olyan, mintha egy második bőr lenne.
A masszív és a nemes nem kell, hogy kizárják egymást.

A masszív és a nemes nem kell, hogy kizárják egymást.

A szatén könnyen ápolható és strapabíró. Ha ágyneműje tiszta pamutszaténból készült, 60 fokon moshatja. Minden más típusú szaténhoz 30 és 40 fok közötti mosógép programot kell választania. A tisztításhoz használjon erős vagy enyhe tisztítószert. A szatén ágynemű általában vasalás nélkül is sima marad. Ha mégis gyűrődik, mérsékelt hőfokon könnyen vasalható. Az első mosás előtt mindig tanulmányozza az ápolási címkét!
Csillogó és elegáns formatervezés

Csillogó és elegáns formatervezés

A szatén ágynemű különösen elegánsan mutat egyszínű színekben. A Tchibo-nál számos különböző szín és dizájn közül választhat. A klasszikus a fekete vagy fehér szatén ágynemű. Szinte minden berendezési stílushoz és ágy típushoz illik. A krémszínű vagy arany színű szettek csillogóvá varázsolják hálószobáját. A szürke szatén ágynemű nagyon elegáns és letisztult. Ha pedig a mintásat kedveli, a virágok vagy a keleti díszek különösen jól illenek a sima szövethez.

Szatén ágynemű a legjobb TCM minőségben

A kiváló minőség az előfeltétele annak, hogy hosszú ideig élvezhesse új szatén ágyneműjét. Ezt a TCM pecsétünkkel garantáljuk. E mögött a "Tchibo Minősített Áruk" megjelölés áll – a mi minőségi ígéretünk. Beszállítóinkat és nyersanyagainkat a legnagyobb gondossággal választjuk ki. Termékeink gyártása során folyamatos vizsgálatokat végzünk. És a fenntarthatóság témája is közel áll a szívünkhöz. Az "OCS 100" címke azt jelzi, hogy a szatén ágynemű 100% organikus pamutból készült. Az "OCS Blended" címke a biopamut arányát jelzi.
Szatén ágynemű a legjobb TCM minőségben