Szép ágyneműk

A takarók hosszát és szélességét illetően mindenkinek mások az igényei. Míg sokan a 135 x 200 cm-es szabvány méretű vagy a 155 x 220 cm-es komfort méretű ágyneművel együtt az egyszemélyes paplanokat részesítik előnyben, mások a túlméretezett páros paplanok átölelő jellegére esküsznek. A passzoló ágynemű 180 x 200 cm-től 200 x 200 cm-en át egészen a 240 x 220 cm-es kényelmi méretig 1,80 m-nél magasabb alkatúak számára. Ha Ön és partnere különösen nagy takarót szeretne, 260 x 220 cm-es takarók állnak rendelkezésre. A 4 darabos ágynemű garnitúrák praktikusak, ha mindenkinek saját paplanja van. A gyermekágynemű vagy babaágynemű általában 100 x 135 cm-es.
1

Hogyan találja meg a megfelelő ágyneműt a hálószobájába?

Az ágynemű, a párnák és a takarók minden éjjel több órán keresztül közvetlenül érintkeznek a bőrével. Ezért különösen fontosak a bőrbarát anyagok, például a tiszta biopamut. Keresse a GOTS-jelölést vagy más olyan jelzést, amely garantálja a természetes szerves anyagok magas százalékos arányát. A "Globális Ökológiai Textilszabvány" szerint előállított textíliák legalább 95 százalékban ellenőrzött ökológiai pamutot tartalmaznak. A Tchibo-nál nagy hangsúlyt fektetünk paplanhuzataink és lepedőink minőségére, amelyet többek között rendszeres belső és külső ellenőrzésekkel biztosítunk. Ezt mutatja Önnek a TCM jelölésünk is, amely a "Tchibo Tanúsított Árucikkek" rövidítése.
Méretválasztás Lepedőhöz vagy Ágyneműhöz és Párnahuzathoz

Méretválasztás Lepedőhöz vagy Ágyneműhöz és Párnahuzathoz

Ami az ágyneműket illeti, a leggyakoribb méretek a 90 x 200 cm, a 100 x 200 cm és a 140 x 200 cm a nagy ágyak esetében. A kétszemélyes ágyneműk mérete 160 x 200 cm-nél kezdődik. A pamut gumis lepedők vagy jersey gumis lepedők egész évben használhatók. Gumis lepedő megvásárlásakor ügyeljen arra, hogy a megfelelő magasságú legyen, hogy illeszkedjen a matracához. A párnahuzatoknál a 80 x 80 cm-es szabványméretek, valamint a 40 x 80 cm-es és a túlméretek közül is választhat. Fontos: Az ágyneműnek mindig jól kell illeszkednie. Ha ugyanis a takaró túl nagy, a levegő nem tud megfelelően keringeni, így gyorsabban kezd el izzadni. Rendeljen a Tchibo-nál online megfelelő ágyneműket, és ha szükséges, egyúttal egy gyönyörű ágytakarót is.
Szép ágyneműk az Ön kedvenc anyagából

Szép ágyneműk az Ön kedvenc anyagából

A meleg nyári éjszakákon ajánlott egy vékony paplan megfelelő huzattal: ez felszívja a nedvességet, és még hűsítő hatása is lehet. A jerseyből, perkálból vagy renforcéból készült Szép ágyneműk egész évben jó választás. A szatén, vászon vagy selyem szintén ajánlott. A hűvös évszakban a flanel vagy pamut ágynemű felmelegíti - az érdesített felületnek köszönhetően ez az ágynemű kellemes és kényelmes. A különböző anyagokról és ápolásukról többet megtudhat a nagy ágynemű útmutatónkban. Bármely anyagot is választja, a pamutból és hasonló anyagokból készült, szép ágyneműk nemcsak pihentető alvást biztosítanak, hanem hálószobáját is harmonikussá teszik.

Tetszetős dizájn

A letisztult, egyszínű ágyneműktől kezdve az olyan mintákon át, mint a kockás, pöttyös vagy csíkos, a romantikus díszekkel vagy virágokkal díszített ágyneműkig: az ágynemű kiválasztásával meghatározhatja hálószobája hangulatát és stílusát. Ha a jó közérzet nyugodt oázisát szeretné megteremteni, akkor a világos, lágy vagy pasztell színekben és diszkrét mintákkal készült ágynemű a megfelelő választás. Másrészt az olyan élénk színek, mint amilyen a piros vagy a feltűnő nyomott minták izgalmas hangulatot teremtenek. A fordítható ágynemű különösen okos megoldás, két különböző kialakítású oldalával is lenyűgözi. Ez lehetővé teszi, hogy az ágyneműket a saját ízlése szerint fordítsa és variálja.