TEA by Tchibo Bio fekete tea – Klasszikus - 8x 20 teafilter

13 560Ft
Ft/100g 3 390
ÁFÁ-t tartalmaz
  • Raktáron
Szállítási határidő
Cs, 2021.10.21. -tól-/-től H, 2021.10.25.-ig
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kiszállítás az üzletbe: sajnos nem lehetséges
  • Markáns aromájú feketetea-keverék
  • Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
  • Tiszta élvezet – tiszta lelkiismeret: Bio műanyagból készült teafilter, papírból készült tasak és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező kartonból előállított doboz

TEA by Tchibo Bio fekete tea – Klasszikus

Megrendelési szám 150937
Kicsit fékezzen le, aztán ismét beletaposhat a gázba! Ez az erős és zamatos feketetea-keverék minden teázást szó szerint feldob – forró ízek ínyencek számára.

Összetevők

Bio fekete tea – klasszikus. Összetevők: fekete tea*.
* ellenőrzött biológiai gazdálkodásból.

Termékinformációk

Tartalom: 8x 20 teafilter à 2,5 g = 400 g

Tchibo GmbH

Überseering 18
D–22297 Hamburg
A hétköznapi rohanás nagyon igénybe veszi az embert – ezért jó, ha néha lazítunk egy kicsit, és elengedjük magunkat. Ehhez most valami nagyon különlegeset ajánlunk: a TEA by Tchibo szuper, élénk színű, csomagolásokkal gondoskodik igazán jó hangulatról, melyek ráadásul még jól is mutatnak. Akár barátok jönnek látogatóba, akár pizsamaparti van tervben vagy egyszerűen csak munka home office-ban: mindegyik fajta különleges ízélményt tartogat álomszuszékoknak és bulizni vágyoknak egyaránt. A minden egyes csészében rejlő megszokott Tchibo-minőség mellett a környezetre is odafigyelünk: a teafilterekhez ugyanis a lehető legnagyobb mértékben fenntartható csomagolást használunk. Ízélmény mennyei hangulatban – és tiszta lelkiismerettel.
Öntsön egy TEA by Tchibo Bio fekete tea – Klasszikus filterre 2 dl forrásban levő vizet (100°C), és hagyja 3-5 percig állni.
Tárolási információ: Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Gregor, a gepárd

Kicsit lefékezni, aztán ismét teljes gáz – ez az én szakterületem! Ezzel a markáns aromájú, bio minőségű fekete tea keverékkel minden pihenés még intenzívebb lesz. Erős íze ugyanis gondoskodik arról, hogy gyorsan magunk mögött hagyhassuk a hétköznapokat. Így felkészültek leszünk bármilyen kihívásra, ami a vadászterületünkön leselkedik ránk!

Megrendelési szám:

150937

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.