Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Textilbőrönd
Sajnos már elfogyott

Textilbőrönd, kicsi

14 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Könnyű, hasadásgátló anyagból
  • Kivehető laptoptáskával
  • Kézi poggyásznak is alkalmas

Textilbőrönd, kicsi

Megrendelési szám: 59312

A rendkívül könnyű

Ez a bőrönd rendkívül könnyű. Mivel speciálisan szőtt, hasadásgátló anyagból készült külső anyaga ráadásul még erős és elszakíthatatlan is, tökéletes választás mindazok számára, akik az egyszerűségre törekednek utazásuk során.

Könnyű használat

Az új generációs útipoggyásszal a nehézkes bőröndcipelés már a múlté. Két 360°-ban forgatható görgőjének és a rögzíthető, teleszkópos húzókarnak köszönhetően nagyon könnyen elvihető A-ból B-be. Két fogantyú - egy a felső oldalon, egy oldalt - még könnyebbé teszi a bőrönd használatát.

Rövid utazáshoz vagy üzleti úthoz ideális

Ez a kis textilbőrönd kompakt méreteivel tökéletesen alkalmas kézipoggyásznak. A kivehető laptoptáskának köszönhetően üzleti útra indulók számára is ideális, hiszen a táska - poggyászvizsgálat esetén - könnyen hozzáférhetően tárolható a ráerősített cipzáras rekeszben.

Praktikus részletek

Erre a textilbőröndre praktikus részletek jellemzőek a gondosan megtervezett, rögzítő pántokkal és hálós rekesszel ellátott belső résztől kezdve, a nagyméretű, ráerősített cipzáras zseben át, a poggyászlakathoz való kialakítással készült, praktikus, kétutas cipzárig.

Szín:

Fekete-bézs

Anyag:

Külső anyag 100% poliamid
Bélés 100% poliészter

Méret:

Kézipoggyásznak alkalmas SZÉ x MA x MÉ kívül kb. 34 x 53 x 23 cm
Belül kb. 33 x 44 x 16 cm

Űrtartalom:

Kb. 20 l

Súly:

Kb. 2,2 kg

Ripstop (szakadásgátló) szövet

A ripstop egy olyan speciálisan szőtt, rácsos szerkezetű anyag, amelyre nagyfokú stabilitás, szakadás- és továbbszakadás-gátló tulajdonságok jellemzőek. Az ilyen szövet ráadásul rendkívül könnyű is.

Tchibo útipoggyász – a legapróbb részletekig tesztelve

Valamennyi Tchibo terméknek szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelniük. Az útipoggyászokra vonatkozó vizsgálatok középpontjában a funkcionalitás, az anyag, a kidolgozás, valamint a biztonság áll. A szigorú minőségi követelményeknek való megfelelőség érdekében független bevizsgáló intézetek mindenre kiterjedő tesztelési eljárása hivatott ellenőrizni a színtartósságot, az anyagok tulajdonságait és terhelhetőségét, valamint a káros anyagokkal kapcsolatos követelmények betartását. Mindemellett a kofferek, gurulós bőröndök és utazótáskák a Tchibo minőségbiztosítási részlegének részletes mechanikai vizsgálatán is átesnek. Jó minőség – kellemes utazás.

Ejtésteszt

Szabadesés: a megtöltött bőröndnek ki kell bírnia, hogy 1 m magasságból háromszor egy fémlapra ejtik.

Fogantyúteszt

Statikus teszt: a bőrönd megtöltött állapotban 3 napon keresztül lóg a fogantyújára akasztva. Dinamikus teszt: a megtöltött bőrönd fogantyúját ezerszer megrántják.

Lépcsőteszt

Dinamikus teszt: a megtöltött bőröndnek ki kell bírnia, hogy 20.000, egyenként 9 cm magas lépcsőfokon tízezerszer le- és tízezerszer felhúzzák.

Cipzárteszt

Ennek során a cipzár folyamatos működését és elszakíthatóságát tesztelik.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

59312

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.