Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
TV-s szekrény, fehér

TV-s szekrény, fehér

Bútor tárolóhellyel Ez a letisztult, skandináv dizájnnal készült TV-s szekrény Nordic termékcsaládunk tagjaként változatos tárolóhelyet biztosít. Tartószerkezete és talpai tömör kőrisfából, a korpusz pedig kiváló minőségű, strapabíró, valamint ütésálló műanyagélekkel készült, amely révén a bútordarab különösen tartós. Otthoni szórakoztatáshoz tervezték A szekrényt tökéletesen az otthoni szórakoztatás igényeire szabták: középen, a TV-készülék számára kialakított hely alatt egy teljes kihúzású, tágas és maximális keretmagasságú fiók szolgál az optimális helykihasználásra. Alatta két rekesz található például a DVD- vagy a Blu-ray lejátszó és egy játékkonzol számára, az alsó rekesz pedig lenyíló ajtóval zárható. Mindkét rekesz praktikus kábelelvezetéssel gondoskodik a rendről. Variálható Bal- és jobboldalon a két ajtó mögött egy-egy polclap található. Mindkét polclap három különböző magasságba behelyezhető. Az ajtók a kivetőpántok révén könnyen felszerelhetők, valamint a fiókhoz és a lenyíló rekeszhez hasonlóan kényelmesen, nyomásra nyílnak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2018  Új bútortrend otthonába

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.