Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ÚJ: Grand Classé Espresso Guatemala Esmero
Sajnos már elfogyott

ÚJ: Grand Classé Espresso Guatemala Esmero

1 195 Ft Ft/100g: 1 593,33
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Eszpresszó enyhén csokoládés ízzel
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Rainforest Alliance Certified™ szabvány

ÚJ: Grand Classé Espresso Guatemala Esmero

Megrendelési szám: 66440

Guatemala legmagasabb hegylánca, a Sierra de los Cuchumantanes szívében terül el az ország egyik hagyományokban leggazdagabb kávétermesztő régiója, a Huehuetenango. Egy ősi maja nép, a mamok leszármazottjai kiváló minőségű kávét termesztenek itt rendkívüli gondossággal és szenvedéllyel. Kávészakértőink ezt a kávét választották ki az új Grand Classé Espresso Guatemala Esmero-hoz.

Sok mam még ma is saját kezűleg szőtt, élénk, vidám színekben pompázó ruhát visel. Valamennyi mamok lakta falunak megvan a maga különleges mintája, mely már első pillantásra elárulja, viselője honnan származik. „Esmero” – azt jelenti: „gondosság”. A mamok ugyanazzal a gondossággal termesztik kávéjukat, mint amilyen gondosan kézzel szőtt ruháikat még ma is készítik. A Mexikóból érkező meleg, és az ország belsejéből érkező hideg levegő által befolyásolt, guatemalai viszonylatban meglehetősen száraz éghajlatnak köszönhetően az értékes termés kíméletesen érik be. A szemeket a legnagyobb gondossággal, kézzel válogatják ki új, Grand Classé Guatemala Esmero kávénkhoz.

Élvezze ezt az egyedülálló, enyhén csokoládés ízű eszpresszót, mely Guatemala színpompás világába repíti Önt!
Fedezze fel ehhez kapcsolódóan a Huehuetenango-ból származó új Grand Classé Caffè Crema Guatemala Señero-t is!

Intenzitás: 4

Tartalom: 10 db egyenként 7,5g-os kapszula

Cafissimo Grand Classé

Gondosan válogatott kávék limitált kiadásai - kizárólag a Cafissimo számára készült kreációk. Kávészakértőink az egész világot bejárják, hogy csúcsminőségű, különleges kávészemeket fedezzenek fel a Cafissimo Grand Classékhoz. Ezekhez a különleges kávékhoz csak olyan arabica kávék jöhetnek szóba, melyek különleges régiókból származnak, melyeket különleges módszerekkel termesztenek, vagy egyedülálló feldolgozás jellemzi őket. Mivel kizárólag kiváló minőségű ültetvényeket vagy kis szövetkezeteket választunk ki, a Grand Classék csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classékhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel.

Ennek a gondosságnak és odaadásnak köszönhetően egészen rendkívüli eszpresszók, caffè crema-k és filterkávé készülnek - fedezze fel az egyedülálló Cafissimo Grand Classékat!

Cafissimo - valamennyi kávé fenntartható gazdálkodásból

Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classéhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel. Grand Classé Selección de Guatemala kávénkhoz a nyerskávé olyan ültetvényekről származik, melyek a Rainforest Alliance Certified™ szabványa szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Rainforest Alliance szervezettel együttműködve a Tchibo ökológiai és társadalmi szempontból elfogadható termesztési módszereket tud biztosítani a kávétermelő országokban. Ezek képezik az ember és természet számára sértetlen élettér alapját.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

66440

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.