Ülőkék: Ülésre és fekvésre szolgáló, minden célra alkalmas bútordarabok.

Egy kárpitozott ülő sámlit gond nélkül lehet lábzsámolyként is használni. A sokoldalú bútordarab pedig polcként is használható könyvek, magazinok, poharak vagy takarók számára. A görgőkkel ellátott ülőkék különösen jól használhatók, amikor szükség van rájuk. A magas bárszék gyönyörű kialakításával szemet gyönyörködtető bármely pultnál, térelválasztónál vagy főzőfülkénél.
Ülőke, fonott ülőfelülettel, tölgyfa
79 995Ft
Tömör fából készült ülőke, zsályazöld
37 995Ft

Fürdőszobai ülőkék, összecsukható zsámolyok és hasonlók – funkcionális és kompakt

Míg a kárpitozott ülőkék maximális kényelmet nyújtanak üléshez vagy a lábaknak, addig a fából vagy műanyagból készült zsámolyok igazi funkcionális csodák. A fából készült ülőkék például virágtartóként is szolgálhatnak, egy műanyag zsámoly pedig elviseli a nedvességet, és zuhanyzáskor is használható. Egy kis fürdőszobában az összecsukható ülőkék sok helyet takarítanak meg, amelyet használat után egyszerűen eltehet a mosógép és a szekrény közötti helyre. Az alacsony modellek praktikusak konyhai zsámolyként, amelyeket étkezés után a konyhaasztal alá lehet csúsztatni.
Kerek, szögletes vagy háttámlával: válassza ki a kívánt formát

Kerek, szögletes vagy háttámlával: válassza ki a kívánt formát

A kerek, kárpitozott ülőkék minden bizonnyal klasszikusnak számítanak a nappaliban, de sok más forma is létezik. A négyzet vagy téglalap alakú ülőkék alkalmasabbak a lábak nyújtóztatására a fotel előtt, valamint a poharakkal teli tálca letételére. Tökéletesen illeszkednek a teraszhoz, az erkélyre és a télikertbe szánt kanapé szetthez és társalgó bútorokhoz is. Ha a zsámoly magas, háttámlával rendelkezik és magas asztal előtt áll, a szögletes forma szintén előnyös. Kivételt képeznek az állítható magasságú modellek, amelyek általában kerek vagy háromszög alakú üléssel rendelkeznek.
Anyag és szín az Ön belsőépítészeti stílusában

Anyag és szín az Ön belsőépítészeti stílusában

Ha az elegánsat szereti, a bőrből vagy bársonyból készült ülőkék csodálatosan harmonizálnak a berendezéssel. A gyermekes háztartásokban pragmatizmusra van szükség, és a kárpitnak strapabírónak kell lennie. A műbőrből vagy rattanból készült, mosható kárpitozású ülőkék praktikusak és még jól is néznek ki. Ami a színeket illeti, itt is jobb, ha sötét árnyalatokat, például szürkét vagy kéket választunk, míg a világosbarna vagy a krémfehér árnyalatok nemes megjelenésűek. Ha a kisgyermekek szeretnek az ülőkéken játszani, a puffok nagyszerűek. Ezek az üléspárnák nem jelentenek sérülésveszélyt, és rugalmasan használhatók.

Praktikus és intelligens berendezések részletei

Legyen szó szennyesről, apróságokról, fonalakról kötéshez vagy játékokról: ezek a használati bútorok rendet teremtenek. Egy tárolóhellyel ellátott zsámoly tökéletes megoldás erre. Az üreges belsővel és párnázott fedéllel rendelkező fürdőszobai zsámolyok például szennyeskosárként és hajszárítás közbeni ülőalkalmatosságként is használhatók. A nappaliban, az étkezőben vagy az irodában a kihajtható ülőkék gyors rendet biztosítanak, ha hirtelen látogatók érkeznek – egyszerűen csak tegyen bele mindent, ami éppen ott hever. A magazinok és könyvek számára külső rekeszekkel ellátott modellek megakadályozzák, hogy az olvasnivaló szanaszét heverjen az egész szobában.
Praktikus és intelligens berendezések részletei