Ruhafogasok: nélkülözhetetlen segítők a háztartásban

Mindenki ismeri őket, és mindenkinek van otthon: a ruhafogasok. Lehetetlen elképzelni a mindennapi életet e praktikus segítők nélkül. Ezek strukturálják a szekrényt, segítenek megtalálni a megfelelő ruhadarabot, és biztosítják, hogy mindent gyűrődésmentesen tároljanak. A ruhafogasokat először a 16. században használták, és akkoriban a nemesek kiváltsága volt. Ma már mindannyian hasznát vehetjük ennek az egyszerű, mégis praktikus találmánynak. A Tchibo webáruházban kiváló minőségű és kedvező árú ruhafogasokat talál!

A helytakarékos fogas: több hely a ruhásszekrényének

Sokan ismerik a problémát: kinyitja a szekrényt, és mindenféle ruha kiesik belőle. Ha túl sok van belőlük, és folyamatosan újakat vásárol, akkor hosszú távon csak két dolog segíthet: vagy egy nagyobb ruhatár, vagy egy szigorú válogatás. De legalább van egy trükk, amivel az utóbbit minél tovább késleltetheti. Egyszerűen helytakarékos akasztókat használ. Ezek a praktikus segítők sokkal keskenyebbek, mint a hagyományos modellek, így maximális helyet kínálnak ingeknek, kabátoknak és társaiknak. Helytakarékos ruhafogasokat vásárolhat kényelmesen a Tchibo-nál, mindössze néhány kattintással online áruházunkban.
Praktikus nadrágtartók nem csak öltönyökhöz

Praktikus nadrágtartók nem csak öltönyökhöz

A legtöbb ember főként ingeket, kabátokat vagy pulóvereket akaszt fel fogasra, míg a nadrágokat összehajtogatva és felhalmozva tartja a szekrényben. Ha azonban extra hely van a ruhasínen, vagy bizonyos nadrágok nem gyűrődnek össze, akkor ezt másképp is megteheti. Mert vannak kifejezetten a nadrágok számára készült fogasok is. Vagy helyezze a ruhadarabot egy lefelé hajlított akasztó fölé, vagy szorítsa össze kis fogóval. Sokan ismerik ezt az üzletekből, ahol különösen az öltönynadrágokat akasztják fel így. De semmi sem akadályozhatja meg, hogy otthon is használjon nadrágtartókat, hogy még több rendet és tisztaságot teremtsen a ruhatárában.
Legyen óvatos a felakasztásnál: ezzel a trükkel védje meg ruháit

Legyen óvatos a felakasztásnál: ezzel a trükkel védje meg ruháit

A ruhafogasok valójában a ruhák védelmére és rendben tartására szolgálnak. De ha nem vigyáz, sok ruhadarabot tönkre tud tenni a fogas kampójával. Különösen a könnyű pólók vagy a törékeny anyagból készült felsők sérülhetnek, ha túl durván húzza fel őket a fogasra. Van egy egyszerű trükk ennek megelőzésére: a vállfát mindig alulról helyezze be a ruhadarabba, mintha maga csúszna bele. Végül is a felsőknél mindig az alsó nyílás a legnagyobb. Itt van a legtöbb hely a ruhafogasnak.

A TCM pecsét garantálja minőségi szabványainkat

A Tchibo-nál számtalan, kifejezetten nekünk készült terméket kínálunk: A ruhafogasoktól kezdve a kávés mérlegeken át a párnahuzatokig, hogy csak néhányat említsünk. Minden termékünknek van egy közös vonása: a TCM pecsétet viselik, ami bizonyított minőségük jele. A TCM a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése. Ezzel a három betűvel biztosítjuk, hogy magas minőségi szabványaink a gyártás minden szakaszában érvényesüljenek. Ebben bízhat!
A TCM pecsét garantálja minőségi szabványainkat