Villámgyors vízforraló

15 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Látható hőmérséklet-kijelző
  • Hőmérséklet-beállítással
  • Űrtartalom kb. 1,5 l

Villámgyors vízforraló

Megrendelési szám 71103
Akár kényes zöld tea, akár leforrázandó kamilla - ez a hőmérséklet-beállítással ellátott vízforraló az egyedi igényeknek megfelelően melegíti fel a vizet: 50, 60, 70 és 85 °C, valamint forralás is választható.

Maximális kényelem

A vízforralót színátmenetes hőmérséklet-kijelzéssel, vízszint-kijelzővel és LED-es kijelzővel is ellátták. Automatikus forralásblokkolóval, túlmelegedés elleni védelemmel, melegen tartó gombbal, be-/kikapcsolóval és kivehető szűrőbetéttel rendelkezik. A nemesacél bevonatos, vezeték nélküli víztartály szabadon elfordítható a talpon, az aljában található kábeltartó révén pedig igény szerint elhelyezhető a vízforraló.

Anyag:

Nemesacél bevonatos víztartály

Méret:

Magasság kb. 25,5 cm

Űrtartalom:

Kb 1,5 l

Teljesítmény:

Max 3.000 watt

Tartozék:

Használati útmutatóval

További termékinformációk letöltése

Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

71103

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.