Virágcserép – gyönyörű minták beltéri és kültéri használatra

Mind az erkély, mind a terasz hangulatosabbá válik, ha szép zöld növényekkel vagy virágzó bokrokkal díszítik. Ha kevés hely van a kertben az ágyások számára, használhat nagyméretű ültetőedényeket, amelyeket tetszés szerint helyezhet el a teraszon. Az erkélyeken a zöld növények, virágok és fűszernövények ültetőedényekben szép kiegészítői a korlátra akasztott ládáknak. De a nagy cserepekben lévő növények is gyönyörű dekorációt jelentenek a lakásban, élettelivé és üdévé varázsolják otthonát. Fedezze fel a különböző kivitelű virágcserép típusokat a Tchibo online áruházában!
-50 %
Emeletes növényágyás, fa
49 995Ft
24 995Ft
-49 %
2 virágtartó kaspó szettben, polyrattan
64 995Ft
32 995Ft
-18 %
Kültéri polyrattan virágtartó, 3 rekeszes
54 995Ft
44 995Ft
-15 %
Gurulós virágtartó kaspó, bézs
32 995Ft
27 995Ft
Virágláda, fa
12 995Ft
néhány darab kapható
Ültetőláda, fa
9 995Ft
néhány darab kapható
2 fűszernövény kaspó
3 295Ft

Robusztus virágcserép teraszra és erkélyre

A megfelelő virágcserép segítségével igazán érvényesülnek a kertben, az erkélyen vagy a teraszon lévő kedvenc növényei. A Tchibo-nál stílusos, fából készült vagy rattan, fonott virágcserép lehetőségekre talál. Ezek tökéletesek az időjárási körülményekhez, mivel télállóak, valamint UV- és időjárásállóak. Ezek a robusztus tulajdonságok azt jelentik, hogy több szezon után is használhatók, és a felületük alig változik.
Dekoratív ültetőkészlet stílusos beütéssel

Dekoratív ültetőkészlet stílusos beütéssel

Különösen a lakásban, a virágcserepeknek és a virágtartóknak illeszkedniük kell a berendezés többi eleméhez. A rattan megjelenésű cserepek itt jó lehetőségnek számítanak, mivel nagyon jól illenek mind a vidéki ház stílusához, mind a letisztult skandináv megjelenéshez. A Tchibo áruházban többek között polyrattan fonott anyagból készült, kerek növénycserepeket talál. Ennek köszönhetően kellemesen könnyűek – még megtöltés után is – és időjárásállóak. Néhány ilyen darab még kézzel is készült! Fedezze fel az extravagáns kialakítású virágcserepeket is – például kiváló minőségű, kézzel készített, mozaik szegéllyel, dekoratív kő megjelenéssel! Fedezze fel a legkülönfélébb termékeket online áruházunkban: Akár kerek, téglalap alakú, akár kicsi vagy magas növénycserepekről legyen szó – rendelje meg kedvencét kényelmesen otthonából!
Kiváló minőségű kivitelezés és garantáltan tesztelve a káros anyagokra

Kiváló minőségű kivitelezés és garantáltan tesztelve a káros anyagokra

A Tchibo-nál alacsony áron vásárolhat növény cserepeket és virágcserepeket, és biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja. Mert minden terméket a legnagyobb gondossággal tesztelnek az anyag, a kivitelezés és a káros anyagoktól való mentesség szempontjából – ez utóbbit független és akkreditált intézetek tanúsítják. Ezt a minőségi szabványt a TCM jelölésünk is megkülönbözteti, amely a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése.