A TCHIBO már 1949 óta színesíti meg az életet.

A Tchibo sikertörténete 1949-ben kezdődik, Max Herz hamburgi kereskedő ötletével, hogy postán küldjön kávét - praktikus kávésdobozokba vagy konyharuhába csomagolva. A Tchibo Németországban hamarosan a legkeresettebb kávémárka lesz, és a széles kávéválaszték idővel exkluzív kínálatokkal bővül a háztartás, a lakásdekoráció, a divat és a sport terén. Az első Tchibo üzlet 1955-ben nyílt meg Hamburgban. Azóta több mint 1000 üzlet működik világszerte. Ehhez jönnek még az online áruházak Európa 9 országában. Ma a Tchibo hétről hétre új kollekciókat kínál vevőinek - mindig mást, mindig újat.

Légy a Tchibo világának része!

Mindig új, mindig más - Csak a Tchibo-nál

Ezt jelenti a sokféleség: Fedezze fel az új kollekciókat a tchibo.hu oldalon minden kedden! Legyen szó akár ruhákról vagy fehérneműről az egész család számára, akár háztartásról, bútorokról, dekorációról vagy sportról - minden héten valami újat találunk ki, és inspiráló heti termékkínálatokkal lepünk meg. Nézzen be rendszeresen, és böngéssze át legújabb kínálatunkat!
Mivel a Tchibo webshop minden héten új kollekciót kínál, a termékek csak a készlet erejéig kaphatók, és többnyire néhány hét után elfogynak. Heti termékkínálataink cserélődnek, és mindig csupán 4-6 hétig érhetők el a webáruházban. Nézzen be rendszeresen, nehogy lemaradjon kedvenc darabjairól!
Termékeink többségét saját termékfejlesztőink álmodják meg, ezért mindig jó minőséget kínálunk, vonzó árakon. A Tchibo-nál könnyű a vásárlás: nálunk minden heti termékkínálathoz kapcsolódóan a legjobb cikkek exkluzív választékát találod. Merítsen ötleteket – minden héten új, minden héten más!

Kiváló minőség méltányos árakon

Termékeink többsége saját tervezőcsapatunk fejlesztése. A termékfejlesztés során szigorú minőségellenőrzéseken esnek át, és kizárólag a Tchibo számára készülnek. A minőség tehát már ott van az ötletben is.

20 éves online tapasztalat Európa 9 országában

Kényelmes és biztonságos online rendelés, gyors szállítás és ingyenes termékvisszaküldés - a Tchibo-nál mindez magától értetődő.
Profitálj Te is online áruházaink 20 éves tapasztalatából!

Felelősséget vállalunk

Számos kávénk rendelkezik bio minősítéssel vagy Rainforest Alliance tanúsítással, a textilgyártásban olyan partnerekkel működünk együtt, mint a Fairtrade vagy a Cotton made in Africa, fabútoraink pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származnak.

Maximális kávéélmény

A Tchibo már több mint 60 éve jelent egyet a világ legjobb termőhelyeiről származó, csúcsminőségű kávékkal. Fenntartható termesztésből származó Tchibo kávék, ritka specialitások kis kávéültetvényekről és saját, egyedülálló keverékek garantálják a tökéletes kávéélményt.