A vadon érintése

Mintás női ruhák & otthoni kellékek

Kedvenceink a kollekcióból

 
  • Díszpárnahuzat, leopárdos, terrakotta
2 995Ft
2 495Ft
Gyorsnézet
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 2 495 Ft
 
  • Női rövid ujjú felső
4 495Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 2 995 Ft
 
 

A természet ihlette

Ruhák & kiegészítők extravagáns mintákkal

  • Női rövid ujjú felső
4 495Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 2 995 Ft
 
 
 
 
 
 
 
néhány darab kapható
  • Női 7/8-os sztreccsnadrág
5 995Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 3 295 Ft
 
 
  • Női bermudanadrág, fekete
6 495Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 3 995 Ft
 
 
 

Indulhat a stílus-szafari

Fókuszban: az állatminták

Új, a vadon ihlette modelljeink az állatvilág mintáit idézik, és állatminták formájában visznek egy kis különlegességet a kollekció ruháiba, textiljeibe és lakberendezési kiegészítőibe.

Kedvencünk: a zebracsíkos minta, ami fekete-fehérben, de színesben is nagyon stílusos és látványos.

Beköltözik a vadon

Mintás ágyneműk & kiegészítők

Etno minták & földszínek

A szavanna varázsa

Hagyományos etno minták az anyagokon és az étkészleteken, valamint a sivatagra és a szavannára emlékeztető markáns földszínek jellemzik a vadon ihlette kollekciónkat.

A sárga, narancssárga, piros és barna színek fantasztikus kontrasztot alkotnak a természetes anyagokkal és a fekete-fehér zebracsíkokkal.
Cotton made in Africa

Méltányos bánásmód

A Cotton made in Africa a szubszaharai Afrikában élő kistermelők fenntartható gazdálkodásának támogatására szolgál. Oktatások keretében tanítják meg, hogyan lehet a gyapotot hatékonyan és környezetbarát módon termeszteni, ezzel javítva a termelés mennyiségét és minőségét. Ezáltal saját erőből javíthatják családjuk helyzetét.
 
 
 

Nem mindennapi otthon

Rattan bútorok, lámpák & dekorációs tárgyak

Természetes anyagok

A természet ihlette

Afrika hallatán a messzeség, az eredetiség és a természet jut eszünkbe.

Ez inspirált minket a kollekció bútorainak és kiegészítőinek tervezésekor. A középpontban a természetes anyagok állnak, mint a rattan, a fa és a pamut.

A vadon inspirálta kiegészítők

Élénk színek & minták

Fürdőszobai textilek & kiegészítők

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.