Filteres kávéfőző

„A filterkávé nagy visszatérése!
Ezekkel a filteres kávéfőzőkkel bármely kávéból maradéktalanul előcsalogathatja annak teljes aromáját.”
Indre B. a Tchibo kávé-sommelière-je
 
 
 

Let's Brew!

Most új: Tchibo filteres kávéfőző stílusos, kompakt megjelenéssel

A filter kávé és a modern technológia találkozása

 • kivehető víztartály (1,4 l)
 • kifordítható és kivehető filtertartó
 • Aroma Swing: a kávét a kannában folyamatosan keringteti, így az aromák egyenletesen eloszlanak az elkészült italban.
 • egyenletes forrázási hőmérsékletet biztosít a kávéaromák kiteljesedése érdekében
 • automatikus csepegésgátló a kanna kivételekor
 • mosogatógépben tisztítható üvegkanna felhajtható fedéllel (1,25 literes)
 • akár 10 csésze filterkávé készíthető
 • egyszerű adagolás a mellékelt mérőkanállal
 • áramtakarékos lekapcsolóutomatika

Videó: a Tchibo „Let's Brew” filteres kávéfőzője

 
 
 
 
Szeretettel pörkölve és frissen őrölve
Fedezze fel filterkávéinkat− természetesen 100% Tchibo-minőségben.

Kávéfőzők – készítse el kedvenc italát kényelmesen

Töltse fel vízzel, tegyen bele egy filtert, őrölt kávét, majd nyomja meg a gombot – és már élvezheti is az elkészült friss és ízletes kávét: a klasszikus filteres kávéfőzőben való elkészítés egyszerű, környezetbarát és hatékony. Nincs szükség semmi olyan beállításra, teendőre és tisztításra, mint az automata kávéfőző vagy az eszpresszó kávéfőző esetében. Pontosan azt a mennyiséget készítheti el, amire szüksége van. Miután a forró víz finoman átcsepegett az őrölt kávén, a filtert a kávézaccal egyszerűen csak a biohulladék közé kell dobnia.

Tchibo "Let's Brew" rendkívül egyenletesen osztja el a vizet a kávéőrleményen – a legjobb ízélményért. A lassú átfolyásnak köszönhetően a kávéaromáknak elegendő ideje van arra, hogy tökéletesen kioldódjanak. Ez az egyik oka annak, hogy ismét divatba jött a filterkávé, sőt a kézi kávéfőzővel végzett kézi forrázás is ismét népszerű. Ehhez a filteres kávéfőzőkhöz való kávéfajták nagy választéka is hozzájárul: a kínálat a gyümölcsös arabicától a markáns-zamatos robustás keverékig terjed, őrölt vagy otthoni őrlésre szánt szemes kávé formájában. Kóstolja meg finom filterkávéinkat és győződjön meg Ön is sokféleségükről!

Készítsen isteni kávékülönlegességeket a megfelelő tartozékokkal

Egy elektromos kávédaráló vagy egy kézi őrlőműves modell frissen őrölt kávéról gondoskodik, a helyes tárolással pedig megőrizhető az őrölt kávé aromája. Ha szeretné, hogy kávéja hosszabb ideig maradjon friss, akkor ideális választás az aromazáró doboz. Matt nemesacél anyagával ráadásul még mutatós is. Egy hosszú nyelű mérőkanállal az őrölt kávé egyszerűen vehető ki és adagolható. A kávéélmény változatossá tételéhez egy sor további termék áll rendelkezésre. Amíg kedvenc forró itala illatozva átcsorog a filteres kávéfőzőn, addig egy tejhabosítóval krémes tejhabot varázsolhat a tetejére. Kézi vagy elektromos készülékekkel számos további finomsághoz, például tejeskávéhoz, cappuccinóhoz vagy latte macchiatóhoz készíthet megfelelő állagú tejhabot. A kávékülönlegességek tökéletes tálalásához megfelelő kávéscsészéket és egyéb kellékeket talál a Tchibo kínálatában.

Filteres kávéfőzője hosszú élettartamáért: tisztítási és ápolási tippek

Lehet a kávéfőző kicsi vagy nagy: ahhoz, hogy jó szolgálatot tegyen, érdemes egy kis időt fordítani az ápolására. Mivel a filteres kávéfőzők felépítése egyszerű, ez csupán néhány mozdulatot igényel.

 • A házon és a melegentartó-lapon levő szennyeződéseket és kávémaradványokat lehetőleg azonnal távolítsa el egy nedves, enyhén mosogatószeres kendővel.
 • A filtertartó, az üvegkanna és a fedél általában mosogatógépben is elmosható.
 • A vízkőfoltok hígított 15-20%-s ecettel vagy citromsavval könnyedén eltávolíthatók.
 • Az ecet alkalmas a vízkőmentesítésre is, de erre a célra a szódabikarbóna is megfelel. Mivel a citromsav maradványokat hagyhat a készülékben, használata nem ajánlott.
 • Javaslatunk: használjon speciális vízkőoldót. Ennek pontos adagolása és használata megtalálható a csomagoláson.
 • A víz keménységétől függ, hogy milyen gyakran kell kávéfőzőjét vízkőmentesítenie.