Állatfelszerelések a kiváló gondoskodás érdekében

A háziállatok gazdagabbá teszik életünket és sok felejthetetlen pillanatot nyújtanak nekünk. Ahhoz, hogy négylábú barátaink igazán jól érezzék magukat a négy fal között, az állatfajoknak megfelelő kellékek elengedhetetlenek. A kutyaágytól kezdve az állatok számára szánt játszótéren át, érdemes minden igényüket kielégíteni. A Tchibo nagy választékot kínál kiváló minőségű állatfelszerelésekből, minden igényhez. Nézzen szét kínálatunkban és fedezzen fel nagyszerű tárgyakat kedvencének!
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
1

A legfontosabb állatfelszerelések

Annak érdekében, hogy a négylábú családtag azonnal megszeresse új otthonát, érdemes néhány dologra odafigyelni. Új kutyája számára feltétlenül ki kell alakítani egy helyet, ahol pihenhet és nyugovóra térhet. Egy kényelmes kutyaágy, kutyapárnával és kutyatakaróval érezteti az új jövevénnyel, hogy szívesen látják őt ebben az idegen környezetben. A szükséges kezdeti felszereléshez hozzátartozik egy masszív anyagból készült etetőtál is, amelyet a konyhában el tud helyezni. A tálnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy beleférjen a szükséges mennyiségű étel. Egy további csúszásgátló alátét megakadályozza, hogy az etetőtál önkényesen útra keljen a lakásban.

Hisz csak játszani akarnak!

Természetesen nem csak az alváshoz és az evéshez van szüksége a kutyájának tartozékokra. A háziállatok egészséges fejlődéséhez fontos a játékösztön ösztönzése és támogatása. A Tchibo kutyajátékok közül a sokoldalú húzó-, dobó és plüssjátékoknak köszönhetően gyorsan megalapozhatja a bizalmi köteléket a négylábú barátjával. A kiváló minőségű kutyapórázok a szabadban is örömet nyújtanak és biztosítják a szükséges mozgást a friss levegőn a kertben.

Kutyáknak és macskáknak egyaránt: Egyedi állatfelszerelések

Nemcsak a kutyák jelentenek jó társaságot otthon. A macskák is élvezik az ember közelségét és a velünk való együttélést. Ami a kutyák kellékeire érvényesek, ugyanúgy vonatkoznak a macska kellékekre is. Egy vagy több alvóalkalmatosság, egy attraktív etetési hely, és izgalmas macskajátékok elengedhetetlenek első felszerelésként. A kaparóoszlopnak köszönhetően a négy fal között azok a macskák is hallgathatnak kaparóösztöneikre, amelyeknek nincs biztosítva a szabad ki-bejárás. Ez egy olyan olyan állatfelszerelés, amelyből a bútorai is profitálnak.

Állatfelszerelések a bundaápoláshoz

A háziállatok bundájával néha meggyűlik a bajunk. A fajtától és a szőrzet szerkezetétől függően, a kutyáknak és a macskáknak különböző mértékű támogatásra van szükségük a bundaápolásához. Bár az állatok saját maguk is gondoskodnak erről, különösen a hosszú szőrű fajták gyakran szenvednek csomóktól és gubancoktól. Ekkor fontos, hogy a kis kedvencét a megfelelő kefével vagy kesztyűvel asszisztálja a bundaaápolásban. Ha négylábú társa épp vedlik, könnyítse meg mindkettejük dolgát és kefélje vagy fésülje rendszeresen a bundáját, hogy kordában tartsa a szőrhullást. Ebben az időszakban a macskák bundáját minden második nap vagy akár naponta is érdemes átfésülni.

Nézzen szét: állatfelszerelés rendelése online

Egy új háziállat érkezése egy igazi élmény. És a megfelelő felszerelések megvásárlása pedig kellemes várakozást biztosít. A Tchibonál az állatfelszerelések óriási világa nyitva áll a nyugodt, online vásárlásra. Az óriási választékban garantáltan megtalálja az ideális felszereléseket a négylábú lakótársa számára. Utólagos átutalással is rendelhet és mi közvetlenül a házához szállítjuk a kívánt tételeket!

A Tchibo ígérete a minőséggel kapcsolatban

A állatfelszerelés ellenállónak és könnyen tisztíthatóak kell legyenek. Annak érdekében, hogy a kutyák, a macskák és az emberek is hosszú ideig használhassák a kellékeket, a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantáljuk a legjobb minőséget és a praktikus használatot. A Tchibo Certified Merchandise termékeinre szigorú előállítási kritériumok vonatkoznak. A vásárlásnál figyelje meg a további információkat, mint például „nyálbiztos”, „fogbarát” vagy „vízen fennmaradó”. Bízzon bennünk, és keresse meg még ma az ideális termékeket a szőrös barátjának!