Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Háztartási segédeszközök

Háztartási segédeszközök

Multifunkcionális gőzseprű
Padló- és kézi gőztisztító egy készülékben
19 995 Ft Quickshop
2 kihúzható kosár hűtőszekrénybe szettben
Kiegészítő tárolóhelyként szolgálnak a hűtőszekrényben
3 995 Ft Quickshop
Ruhaszárító, helytakarékos
Külön ruhaszárító rúddal és állítható oldalszárnyakkal
19 995 Ft Quickshop
Dog, fedeles rendszereződoboz gyerekeknek
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolásához
3 495 Ft Quickshop
Ablaklehúzó
360°-ban elfordítható törlőfej - nehezen elérhető helyekhez
3 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
2 tárolókosár szettben
Több helyet és jobb áttekinthetőséget biztosít
3 495 Ft Quickshop
2 rendszereződoboz oldalzsebekkel szettben
Rendet teremtenek a fiókban vagy a pelenkázóasztalon
2 795 Ft Quickshop
Univerzális szekrény
Kihúzható rész takarítóeszközök számára
31 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Tároló kosár, kockás
Újságok, takarók, tűzifa stb. mutatós tárolásához
4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
2 rendszereződoboz szettben, nagy
Fehérneműk, zoknik és kiegészítők rendezett tárolásához
2 495 Ft 2 195 Ft Quickshop
2 tárolódoboz szettben
Pl. fürdőszobai kellékek rendezett tárolásához
5 495 Ft Quickshop
Padlótisztító kefe vízpermetező funkció
Beépített víztartály: a víz és a tisztítószer közvetlenül permetezhető
3 295 Ft 2 495 Ft Quickshop
Palacktartó hűtőszekrénybe
Segítségével egymásra helyezhetők a palackok és a dobozok
2 295 Ft Quickshop
Cat, fedeles rendszereződoboz gyerekeknek
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolásához
3 495 Ft Quickshop
Nagyméretű tároló doboz
-17 %
Sajnos már elfogyott
Nagyméretű tároló doboz
Kiegészítő tárolóhely és védelem pl. a por ellen
3 995 Ft 3 295 Ft
Szilikon lefolyószűrő, kagyló alakú
Különböző méretű lefolyókhoz használható
1 295 Ft Quickshop
2 rendszereződoboz szettben, kicsi
Fehérneműk, zoknik és kiegészítők rendezett tárolásához
2 295 Ft 1 995 Ft Quickshop
Evőeszköztisztító
A gyors és könnyű tisztításhoz
2 995 Ft 2 295 Ft Quickshop
2 hajlítható vállfa szettben
Ingek és blúzok gyors és könnyű felakasztásához
2 795 Ft 1 995 Ft Quickshop
2 mikroszálas szemüvegtisztító kendő szettben
Kényes kijelzők kíméletes tisztítására is alkalmas
1 795 Ft Quickshop
Dupla ruhatartó rúd
Helyet biztosít a nadrágok, nyakkendők stb. számára
3 495 Ft Quickshop
Mosogatókefe
Gumisörtékkel: a szennyeződés nem marad a kefén
2 295 Ft Quickshop
Univerzális tisztítókefe
Csipesz a markolatban - lefolyók higiénikus tisztításához
1 995 Ft Quickshop
Súrolókefe, fa
Erős műanyagsörték a hatékony és alapos tisztításhoz
1 795 Ft Quickshop
Helytakarékos szoknyatartó vállfa
Sajnos már elfogyott
Akkumulátoros porszívó
2 az 1-ben: akkumulátoros kézi porszívóként is használható
49 995 Ft Quickshop
Helytakarékos szoknya, nadrágtartó vállfa
Sajnos már elfogyott
Helytakarékos szoknya, nadrágtartó vállfa
Rendezett és helytakarékos tárolás
2 995 Ft
Helytakarékos vállfa
Sajnos már elfogyott
Helytakarékos vállfa
Rendezett és helytakarékos tárolás
2 995 Ft

Háztartási segédeszközök: Hasznos segédeszközök a háztartásban

Az a kis háztartási munka magától is megvan - ugye ismerős? A rend és a tisztaság folyamatos fenntartása különösen a családok és a munkahellyel rendelkezők számára jelent időnként nagy kihívást. A rendezett otthon ugyanis mindenkinek fontos. Okos és funkcionális háztartási eszközökkel azonban a háztartás vezetését jelentősen megkönnyíthetjük. Megmutatjuk Önnek, milyen eszközök szükségesek ehhez.

Tippen és ötletek a háztartási segédeszközökkel kapcsolatban

A háztartásban előforduló mikroorganizmusok elkerülése

Alapvetően igaz, hogy nem minden mikroorganizmus kórokozó. A háztartásban ezért általában nem szükséges és nem célszerű fertőtlenítőszerekhez nyúlni. A szokványos tisztítószerekkel történő takarítás általában teljesen elegendő. A háztartási eszközökkel azonban más a helyzet: a szivacsokat, törlőkendőket és törülközőket például hetente többször kell cserélni, mivel ezekben hemzsegnek a baktériumok. Megoldásként szóba jöhet legalább 60 fokon történő kimosásuk. A fokozott tisztaság az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő háztartási eszközökre is vonatkozik, például a kenyérvágó deszkára.

Időmegtakarítás a háztartási segédeszközöknek köszönhetően

Ha rendrakás közben mindennek megvan a maga helye, Ön a folyamatokra tud koncentrálni, és egymás után el tudja végezni az egyes feladatokat. Ebben a háztartási segédeszközöknek fontos szerep jut. Ilyenek például a ruhahajtogató vagy a robotporszívó, amelyek az adott munkalépéseket megkönnyítik, vagy akár teljes egészében le is veszik a vállunkról. De a hagyományos eszközök, például a felmosó, a porszívó vagy a portörlő is segít a portalanítás egyszerű, alapos és zökkenőmentes elvégzésében.

Háztartás vezetése gyerekekkel

A gyerekek szívesen besegítenek a háztartásba. Ezáltal megmutathatják anyának és apának, hogy milyen nagyok már. A fiatalabb években a játékos besegítés a gyerekeket már korán hozzászoktatja ahhoz, hogy a házimunka a mindennapok részét képezi. A gyerekeket már körülbelül kétéves kortól be lehet vonni a házimunkába - könnyű feladatokkal, amelyek nem jelentenek veszélyt. Például a kimosott ruhák teregetése közben adogathatják a csipeszeket, vagy segíthetnek a zöldség megmosásában. Közben Ön elmagyarázhatja gyerekének, hogy éppen mit csinálnak, vagy játékosan végigkérdezheti tőle a tárgyak színét. Minél idősebbek lesznek, annál könnyebben lehet nekik olyan feladatokat adni – pl. az asztal letörlése a viráglocsolás – , amelyeket önállóan kell elvégezniük.

A háztartási segédeszközök kreatív kialakítása

Egyértelmű, hogy a háztartási eszközöknek elsősorban praktikusnak kell lenniük. Vannak azonban olyanok, amelyeket nem dugunk el a szekrény mélyére, hanem a polcon vagy a konyhaszekrényen kapnak helyet. Ilyenkor jól jön, ha Ön az adott háztartási segédeszközt is feldobja egy kicsit. Ez nem csak közben jelent örömet, hanem majd a használat során is ösztönzőleg hat: ha például egy törülközőt mintás szegéllyel díszít, vagy a poharakra, dobozokra stb. egyedi motívumokat rajzol, vagy egy vicces idézetet ír, ezekből a háztartási segédeszközökből egy csapára díszítő elemek válnak, amelyeknek aztán már nemcsak funkcionális hasznuk van, hanem a tekintetet is magukra vonzzák, és javítják a helyiség hangulatát. Egyik vagy másik saját díszítésű darab akár ajándéknak is jó lehet.

Mire kell ügyelni háztartási segédeszközök vásárlásakor?

Stabil anyag

Ahhoz, hogy Ön teljes erőbedobással végezhesse a házimunkát, hasznos háztartási eszközökre van szükség, amelyek kibírnak egyet s mást. Elsősorban a stabil anyag fontos: a kiváló minőségű műanyag nemcsak víztaszító, hanem elég robusztus is ahhoz, hogy az erős mozgásokat – például súrolás vagy padlótörlés közben – kibírja. Általában egyszerűen mosogatható. Ügyeljen arra, hogy a háztartási segédeszközök az erősen igénybe vett helyeken meg vannak erősítve. A háztartási eszközök, például a felmosók esetében ez általában a mozgatható csatlakozóknál történik. A tárolódobozoknak ezzel szemben elsősorban a széleit és a sarkait kell megerősíteni. Így ellenállóbbak és hosszabb ideig szolgálják hűségesen a háztartást.

Speciális funkciók

Meg fog lepődni, hogy mennyi különféle háztartási segédeszköz létezik: A specializált változatok különösen a nehéz házimunkákat könnyítik meg, és segítenek abban, hogy Ön otthona minden szegletében optimálisan használhassa: A sarkokban, a szekrényekben és az ajtókon elhelyezhető tárolási segédeszközök például az okos tárolóhellyel segítenek a rend fenntartásában. A háztartási eszközök, például az antisztatikus portörlők úgy vannak kialakítva, hogy a nehezen elérhető zugokban és a sima felületeken való használatra egyaránt alkalmasak legyenek. Aki az egyszerűséget szereti, multifunkcionális eszközöket használ, cserélhető tartozékokkal – például különféle feltétekkel. Fontos, hogy az Ön háztartási eszközei megfeleljenek háztartása speciális igényeinek.

Fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű háztartási termékeit!

Tárolók

A rendezett otthon kialakításában és megtartásában segítenek a különféle méretű és alakú tárolók: A dekoratív kialakítású dobozok, zacskók, tárolók stb. a legnagyobb káoszban is segítenek rendet teremteni.

Takarítási segédeszközök

Keféink, törlőkendőink és törlőszivacsaink segítenek abban, hogy megszabaduljunk a kosztól és a baktériumoktól. Takarítóeszközeink között bármilyen jellegű takarításhoz megtalálja a megfelelő segédeszközöket.

Minőségi garanciánk a háztartási eszközökre

Kedvező árú háztartási eszközeink legfontosabb tulajdonsága a minőség. Ezt a kiváló minőségű anyagok gondos kidolgozásával, valamint a biztonsággal és a funkcionalitással kapcsolatban támasztott szigorú követelmények révén biztosítjuk. Termékeink emellett szigorú ellenőrzéseken esnek át, melyeket részben független intézetek végeznek. Ezt igazolja a „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsét, amelynek rövidítése a TCM.

Ön a többi tulajdonságot is gyorsan megismerheti – akkor is, ha a háztartási segédeszközöket online vásárolja meg. Így például a könnyű kezelhetőség, az anyag, a tömeg és az alkalmazási területek könnyebben behatárolhatók: a „Max. 2 kg” jelölés háztartási eszközeink könnyű mozgathatóságára utalnak. Textilből készült termékek esetében a „100% gyapjú” jelölésből egyértelműen kiderül, hogy nedvszívó képességük kitűnő.