Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Háztartási segédeszközök

Háztartási segédeszközök

Szemüvegtartó tok, 5 szemüvegnek
Max. 5 szemüveg rendezett, könnyen hozzáférhető tárolása
3 995 Ft 3 395 Ft Quickshop
Univerzális szekrény
Kihúzható rész takarítóeszközök számára
31 995 Ft 21 995 Ft Quickshop
5 ajándékdoboz szettben, mintás
Ideális ajándékcsomagolásként vagy rendezett tároláshoz
2 995 Ft Quickshop
Mosogatóeszköz-tartó
Mosogatókefe, szivacs stb. helytakarékos tárolására
3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
2 szárítólabda szettben
A puhább, kevésbé gyűrött ruhaneműért
2 695 Ft 2 295 Ft Quickshop
Tároló kosár, kockás
Újságok, takarók, tűzifa stb. mutatós tárolásához
3 995 Ft Quickshop
Köztes polc
Igény szerint 2 fal vagy szekrényfal közé helyezhető
6 995 Ft Quickshop
Fedeles rendszerező doboz, nyuszi
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolása
3 495 Ft Quickshop
20 ruhacsipesz szettben
Műanyag rozsdamentes nemesacélrugókkal
1 995 Ft 1 495 Ft Quickshop
Ablakredőny tisztító
Egyszerre tisztítja meg 2 lamella alsó és felső oldalát
1 695 Ft 1 595 Ft Quickshop
2 szilikon lefolyószűrő szettben
A fogantyúval egyszerűen kivehető – különösen higiénikus
1 495 Ft Quickshop
4 csúszásgátló korong szőnyeghez szettben
A strukturált felület megakadályozza a szőnyegek elcsúszását
3 295 Ft 2 995 Ft Quickshop
6 cipő- és ruhatartó táska utazáshoz szettben
3 pár cipő külön-külön történő tárolásához
2 995 Ft Quickshop
Rendszereződoboz, »Sellő«
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolása
2 495 Ft Quickshop
Kárpit- és szövettisztító kefe
A legkisebb szennyeződéseket is eltávolítja
2 295 Ft Quickshop
Mikroszálas portörlő
Kiválóan felszedi a port – sima felületek alapos tisztításához
1 995 Ft Quickshop
Vízkőmentesítő fej vízcsapra
Gyorsan és egyszerűen megtisztítja a vízköves csapokat
1 495 Ft Quickshop
Felmosó állítható csuklóval
Nehezen hozzáférhető helyek tisztításához is
5 995 Ft Quickshop
2 mosóháló melltartókhoz szettben
Puhán párnázott - kíméli a melltartót és a gépet
2 295 Ft 1 895 Ft Quickshop
Helytakarékos szoknyatartó vállfa
Sajnos már elfogyott
Többfunkciós függőrendszer
Sílécek, kerti szerszámok seprűk stb. tárolásához
4 495 Ft Quickshop
Rendszereződoboz, »Kalóz«
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolása
3 295 Ft Quickshop
Kihúzható fogas
Ez a termék a 4-et 3-áráért outlet termékkategóriába tartozik.
3 995 Ft Quickshop
Szilikon mosogatókendő
Újrafelhasználható és különösen higiénikus
1 495 Ft Quickshop
Fugatisztító kefe
A csempe közti fuga stb. tisztításához
1 995 Ft Quickshop
Fedeles rendszerező doboz, oroszlán
Játékok, plüssállatok stb. portól védett tárolásához
3 495 Ft Quickshop
Rendszerező doboz karácsonyi díszekhez
Különálló rekeszekkel a védett tároláshoz
3 995 Ft Quickshop
Porszívófej
Rugalmas - nehezen elérhető helyek tisztításához
2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
Univerzális tisztítókefe
Erős műanyagsörték a makacs szennyeződések eltávolításához
1 995 Ft Quickshop
1

Háztartási segédeszközök: Hasznos segédeszközök a háztartásban

Az a kis háztartási munka magától is megvan - ugye ismerős? A rend és a tisztaság folyamatos fenntartása különösen a családok és a munkahellyel rendelkezők számára jelent időnként nagy kihívást. A rendezett otthon ugyanis mindenkinek fontos. Okos és funkcionális háztartási eszközökkel azonban a háztartás vezetését jelentősen megkönnyíthetjük. Megmutatjuk Önnek, milyen eszközök szükségesek ehhez.

Tippen és ötletek a háztartási segédeszközökkel kapcsolatban

A háztartásban előforduló mikroorganizmusok elkerülése

Alapvetően igaz, hogy nem minden mikroorganizmus kórokozó. A háztartásban ezért általában nem szükséges és nem célszerű fertőtlenítőszerekhez nyúlni. A szokványos tisztítószerekkel történő takarítás általában teljesen elegendő. A háztartási eszközökkel azonban más a helyzet: a szivacsokat, törlőkendőket és törülközőket például hetente többször kell cserélni, mivel ezekben hemzsegnek a baktériumok. Megoldásként szóba jöhet legalább 60 fokon történő kimosásuk. A fokozott tisztaság az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő háztartási eszközökre is vonatkozik, például a kenyérvágó deszkára.

Időmegtakarítás a háztartási segédeszközöknek köszönhetően

Ha rendrakás közben mindennek megvan a maga helye, Ön a folyamatokra tud koncentrálni, és egymás után el tudja végezni az egyes feladatokat. Ebben a háztartási segédeszközöknek fontos szerep jut. Ilyenek például a ruhahajtogató vagy a robotporszívó, amelyek az adott munkalépéseket megkönnyítik, vagy akár teljes egészében le is veszik a vállunkról. De a hagyományos eszközök, például a felmosó, a porszívó vagy a portörlő is segít a portalanítás egyszerű, alapos és zökkenőmentes elvégzésében.

Háztartás vezetése gyerekekkel

A gyerekek szívesen besegítenek a háztartásba. Ezáltal megmutathatják anyának és apának, hogy milyen nagyok már. A fiatalabb években a játékos besegítés a gyerekeket már korán hozzászoktatja ahhoz, hogy a házimunka a mindennapok részét képezi. A gyerekeket már körülbelül kétéves kortól be lehet vonni a házimunkába - könnyű feladatokkal, amelyek nem jelentenek veszélyt. Például a kimosott ruhák teregetése közben adogathatják a csipeszeket, vagy segíthetnek a zöldség megmosásában. Közben Ön elmagyarázhatja gyerekének, hogy éppen mit csinálnak, vagy játékosan végigkérdezheti tőle a tárgyak színét. Minél idősebbek lesznek, annál könnyebben lehet nekik olyan feladatokat adni – pl. az asztal letörlése a viráglocsolás – , amelyeket önállóan kell elvégezniük.

A háztartási segédeszközök kreatív kialakítása

Egyértelmű, hogy a háztartási eszközöknek elsősorban praktikusnak kell lenniük. Vannak azonban olyanok, amelyeket nem dugunk el a szekrény mélyére, hanem a polcon vagy a konyhaszekrényen kapnak helyet. Ilyenkor jól jön, ha Ön az adott háztartási segédeszközt is feldobja egy kicsit. Ez nem csak közben jelent örömet, hanem majd a használat során is ösztönzőleg hat: ha például egy törülközőt mintás szegéllyel díszít, vagy a poharakra, dobozokra stb. egyedi motívumokat rajzol, vagy egy vicces idézetet ír, ezekből a háztartási segédeszközökből egy csapára díszítő elemek válnak, amelyeknek aztán már nemcsak funkcionális hasznuk van, hanem a tekintetet is magukra vonzzák, és javítják a helyiség hangulatát. Egyik vagy másik saját díszítésű darab akár ajándéknak is jó lehet.

Mire kell ügyelni háztartási segédeszközök vásárlásakor?

Stabil anyag

Ahhoz, hogy Ön teljes erőbedobással végezhesse a házimunkát, hasznos háztartási eszközökre van szükség, amelyek kibírnak egyet s mást. Elsősorban a stabil anyag fontos: a kiváló minőségű műanyag nemcsak víztaszító, hanem elég robusztus is ahhoz, hogy az erős mozgásokat – például súrolás vagy padlótörlés közben – kibírja. Általában egyszerűen mosogatható. Ügyeljen arra, hogy a háztartási segédeszközök az erősen igénybe vett helyeken meg vannak erősítve. A háztartási eszközök, például a felmosók esetében ez általában a mozgatható csatlakozóknál történik. A tárolódobozoknak ezzel szemben elsősorban a széleit és a sarkait kell megerősíteni. Így ellenállóbbak és hosszabb ideig szolgálják hűségesen a háztartást.

Speciális funkciók

Meg fog lepődni, hogy mennyi különféle háztartási segédeszköz létezik: A specializált változatok különösen a nehéz házimunkákat könnyítik meg, és segítenek abban, hogy Ön otthona minden szegletében optimálisan használhassa: A sarkokban, a szekrényekben és az ajtókon elhelyezhető tárolási segédeszközök például az okos tárolóhellyel segítenek a rend fenntartásában. A háztartási eszközök, például az antisztatikus portörlők úgy vannak kialakítva, hogy a nehezen elérhető zugokban és a sima felületeken való használatra egyaránt alkalmasak legyenek. Aki az egyszerűséget szereti, multifunkcionális eszközöket használ, cserélhető tartozékokkal – például különféle feltétekkel. Fontos, hogy az Ön háztartási eszközei megfeleljenek háztartása speciális igényeinek.

Fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű háztartási termékeit!

Tárolók

A rendezett otthon kialakításában és megtartásában segítenek a különféle méretű és alakú tárolók: A dekoratív kialakítású dobozok, zacskók, tárolók stb. a legnagyobb káoszban is segítenek rendet teremteni.

Takarítási segédeszközök

Keféink, törlőkendőink és törlőszivacsaink segítenek abban, hogy megszabaduljunk a kosztól és a baktériumoktól. Takarítóeszközeink között bármilyen jellegű takarításhoz megtalálja a megfelelő segédeszközöket.

Minőségi garanciánk a háztartási eszközökre

Kedvező árú háztartási eszközeink legfontosabb tulajdonsága a minőség. Ezt a kiváló minőségű anyagok gondos kidolgozásával, valamint a biztonsággal és a funkcionalitással kapcsolatban támasztott szigorú követelmények révén biztosítjuk. Termékeink emellett szigorú ellenőrzéseken esnek át, melyeket részben független intézetek végeznek. Ezt igazolja a „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsét, amelynek rövidítése a TCM.

Ön a többi tulajdonságot is gyorsan megismerheti – akkor is, ha a háztartási segédeszközöket online vásárolja meg. Így például a könnyű kezelhetőség, az anyag, a tömeg és az alkalmazási területek könnyebben behatárolhatók: a „Max. 2 kg” jelölés háztartási eszközeink könnyű mozgathatóságára utalnak. Textilből készült termékek esetében a „100% gyapjú” jelölésből egyértelműen kiderül, hogy nedvszívó képességük kitűnő.