Sportruházat nőknek nagy méretekben

Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 26 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1 ...

Nagyméretű sportruhák, amelyek illenek Önre

Funkcionális, tökéletesen áll és stílusos - nagy méretekben kapható, új női sportruháink között biztosan talál olyat, amiben jól, fitten és magabiztosan érzi majd magát. Mindemellett hasznos tippekkel is szolgálunk arra vonatkozóan, hogy miként találhatja meg az igényeinek leginkább megfelelő sportruhát és hogy a vásárlás során mire érdemes odafigyelnie.

Nagy méretekben kapható női sportruhák - amire érdemes odafigyelni

Kényelmes viselet és kellően szabad mozgás

A nagy méretű sportruhák esetében az a legfontosabb, hogy jó közérzetet biztosítsanak, hiszen csak ekkor lehet élvezetes az edzés! Semmi sem bizonytalanít el jobban, mint egy olyan nadrág, amelyik bevág vagy egy olyan felső, amely állandóan félrecsúszik. Ezért vásárláskor válasszon olyan szabásvonalat, amelyet kifejezetten nőies idomokra terveztek. A lapos, puha varrás vagy a varrás nélküli kidolgozás, valamint a rugalmas anyagok minden testalkathoz illenek és kellemes viseletet biztosítanak.

Funkcionalitás

Ha izzasztóbb sportról van szó, válasszon olyan lélegző textíliákat, amelyek gyorsan felszívják és az anyag külső felére vezetik a nedvességet, így mindig kellemes száraz marad a ruházata. A felsőkön, dzsekiken és nadrágokon található hálós betoldások megfelelő szellőzésről és kellemes viseletről gondoskodnak, így segítik Önt hozzá csúcsformája eléréséhez.

Stílusfaktor

Egy stílusos szett és egy kényelmes cipő igazán motiválóan hathat a megcélzott erőnléti szint eléréséhez vezető úton. Nem számít, hogy Ön zumbázik, kocog vagy edzőteremben erősít-e - plus size esetén válasszon trendi dizájnnal és divatos nyomott mintákkal készült darabokat. Az olyan részletek, mint a húzott kialakítás, a zsinórozás vagy a kötött betoldások láttán biztosan minden szempár Önre szegeződik majd. Tipp: tegye sportruháját hétköznapi viseletre alkalmassá! Egy feltűnő sportnadrág például egy nagyméretű, egyszerű pólóhoz felvéve különösen lezseren mutat.

A megfelelő sportmelltartó

Nagyobb mellbőség esetén egy jól illeszkedő sportmelltartó stabilitásról és arról gondoskodik, hogy a hát és a vállak feleslegesen ne legyenek terhelésnek kitéve. Minél intenzívebb mozgást végez, a melltartónak annál erősebben kell tartania. Ne ijedjen meg, ha a sportmelltartó az első felpróbáláskor túl szűknek tűnik. A sportmelltartók alapvetően szorosabbak, mint a normál melltartók, fontos azonban, hogy ne vágjanak be vagy ne essen benne nehezére a levegővétel.

Minden testedzésre felkészült - sportruhák erős nőknek

Stílustippek benti sportokhoz

Általánosan érvényes szabály: minél intenzívebb mozgást igényel az Ön által választott sportág, annál szorosabban kell illeszkednie sportruhájának. Jógához vagy pilateshez könnyű, egyenes szabású joggingnadrágok, leggingsek vagy speciális jóganadrágok javasoltak. Az előzőekhez válasszon pólót, hosszú ujjú felsőt vagy topot. A felsőrész ne legyen túl bő, mert akkor az a fejjel lefelé végzendő gyakorlatok során az arcába fog lógni.
Nincs kedve edzőterembe járni? Fitneszötleteinknek köszönhetően otthon, a négy fal között is edzhet. Nézzen szét sporteszközeink és felszereléseink között, kínálatunkban számos szőnyeget, szalagot és könnyű súlyokat talál.

Stílustippek szabadtéri tevékenységekhez

Amikor gyalogol, fut vagy túrázik, olyan szorosan testre simuló sportnadrágot érdemes viselnie, amely nem korlátozza a mozgásban és kis súrlódási felülettel rendelkezik. Fölül lehet egy kissé lazább a ruházat, Ön dönti el, hogy miben érzi jól magát! Fontos, hogy ügyeljen a lélegző anyagokra és - időjárástól függően - meleg és vízálló futó- vagy szabadidő felsőt viseljen.

Amit nagy méretekben kapható női sportruháinkkal kapcsolatban megígérünk

Annak érdekében, hogy biztonságban érezhesse magát sportruhájában és örömét lelhesse az edzésben, nagy gondot fordítunk a kiválasztott anyagokra, a kiváló minőségű kidolgozásra, a bőrtípussal való összeférhetőségre és a funkcionalitásra. Rendszeresen elvégzett tesztek és független vizsgálóintézetek segítségével biztosítjuk, hogy termékeink megfeleljenek a szigorú előírásoknak. Csak így kaphatják meg a „Tchibo Certified Merchandise“ , röviden a TCM jelzést.
Ha online vásárol nagyméretű női sportruhát, figyelje jelzéseinket is. Ha ezeket látja, azonnal tudni fogja, hogy a termékek milyen kidolgozással készültek. A rugalmas ruhadarabok például a"Stretch", a különösen nem átlátszó anyagok pedig az "Intense Black" jelzést viselik.