Szekrénylámpák: Vigyen fényt a sötétségbe

Ha reggel inkább kávét kortyolgatna ahelyett, hogy a megfelelő nadrágot, és pulóvert keresné a szekrény mélyén, a szekrénylámpa ehhez ehhez kiváló megoldást nyújthat. Mindez elegendő fényerőt biztosít, valamint a bútorok külső felületeihez rögzítve még a közvetlen környezetet is megvilágítja. Vásárolja meg online a szekrényének világítását a Tchibotól, azért hogy a háza tényleg fényárban úszhasson! Ennek hogyanját a kis útmutatónkból ismerheti meg.

Az otthonához való megfelelő szekrény lámpák

Különféle kivitelű szekrény lámpák léteznek. A nagy panel jellegű lámpák jó átfogó világítást biztosítanak, míg a különálló spot lámpák pedig egy adott területre fókuszálnak. A szekrény alatti lámpák a bútordarabok alsó részére vannak felszerelve - konyhai lámpákként például a munkalap felett felrögzített szekrényen találhatóak meg. A beépített lámpák folyamatosan rögzítve vannak, a LED-csíkok pedig könnyen felszerelhetőek, és eltávolíthatóak, tehát azok igény szerint rugalmasan használhatóak a különféle helyeken. Ugyanez vonatkozik a stílusos asztali lámpa modellekre is, amelyek sok esetben praktikus asztali csíptetővel vannak ellátva.
Szekrénylámpák a megfelelő környezetért: A szürke, és fehérre festett falú fürdőszobában fából készült mosdószekrény van, a polcokat pedig beépített szekrénylámpák világítják meg.

Konyha, fürdőszoba, nappali: Ezek a helyeken tényleg jól használhatóak a szekrénylámpák

A szekrénylámpák tényleg sokoldalúak, és a lakáson belül gyakorlatilag bárhol felhasználhatóak. A hálószobában a belső lámpák teljesen megvilágítják a gardróbját, míg a konyhában és a műhelyben a fali szekrényekhez rögzített szekrény alatti lámpák világítják meg a munkalapokat. A fürdőszobai szekrény felületére szerelt lámpák elegendő fényt biztosítanak a sminkeléshez, és a borotválkozáshoz. A nappali szekrényben lévő szekrénylámpák a csodaszép vázákat, vagy pedig a kedvenc ajándéktárgyakat helyezik külön reflektorfénybe. A tévékészülék hátulján lévő szekrénylámpával a tévézés igazi élménnyé fog válni! A sok modell élénk színben ragyog, amivel hangulatos légkört lehet teremteni.
A megfelelő szekrény megvilágítás: A nagy, és nyitott szekrény belsejét több szekrénylámpa világítja meg.

LED - az Ön választása szerinti fényforrás

Ha szekrényeket, és bútorokat szeretne praktikus szekrény világítással ellátni, akkor a legjobb, ha energiatakarékos LED technológiát használ. Ez kevés áramot fogyaszt, és különösen tartós is. Emellett a LED-ekre jellemző az alacsony szintű hőtermelés - tehát minden olyan helyre tökéletes, csak kevés hely van a fényforrás, és a többi tárgy között. Nem kell aggódnia a túlmelegedés okozta károk miatt. Az igényei szerint választhat olyan lámpákat amelyek nappali fehér, semleges fehér, vagy meleg fehér fényt bocsátanak ki.

Okos technológia: Mozgásérzékező, és kiegészítői

Rengeteg olyan szekrénylámpa van, amelyek a kapcsolóval, vagy érintőkapcsolóval be-, és kikapcsolhatóak. Ha a készüléket bútorba szeretné elhelyezni, akkor mozgásérzékelővel ellátott modellt javaslunk, amely azonnal be fog kapcsolni, ahogy kinyitja a szekrény ajtót, majd pedig egy bizonyos idő elteltével pedig ki fog kapcsolni. Az okos kivitelek azt is biztosítják, hogy a fény csak akkor kapcsoljon be, amikor ténylegesen sötét is van. Ha akkumulátorról üzemelő szekrény lámpát választ, akkor azt bárhová fel fogja tudni rögzíteni, ezzel elkerülve a bosszantó kábelkötegeket.

Kiváló funkcionalitás és egyszerű használat

Figyeljen rá, hogy a szekrénylámpái tényleg a megfelelő helyet világítsák meg, és hogy könnyen használhatóak is legyenek. A távirányítóval rendelkező modellek kevésbé elérhető helyre is elhelyezhetőek. A tompítható fényerő egyénileg is beállítható: Ha főzni, vagy olvasni szeretne, akkor válasszon erős fényt, a hangulatos estékhez viszont elég egy gyengébb megvilágítás is. Az elfordítható spotlámpák segítségével bizonyos pontokat világíthat meg, így olyan területekre is fog tudni fókuszálni, amelyet érdemes külön megnézni, illetve a nagyon sötét területekre is.
Könnyen használható a szekrény lámpákkal együtt: Egy bejárható ruhásszekrény, aminek a mennyezetén középen van egy lámpa.

A minőségi ígéretünk: A Tchibo TCM-pecsétje

Ha a Tchibotól vásárolja meg a szekrény lámpákat, akkor igazán tartós eszközre számíthat, amelyet a kiváló minőség jellemez. A TCM-pecsét a „Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítése, amely garantálja azt, hogy csak a kiválasztott beszállítókkal dolgozunk együtt, valamint azt, hogy a teljes gyártás során az összes termékünket külső szervek rendszeresen ellenőrzik. Emellett a nagyfokú funkcionalitásnak, és a vonzó kivitelnek is nagy jelentőséget tulajdonítunk.
Jó minőségű szekrény lámpák a Tchibotól: Egy sötét színű fa szekrényben lévő ruhatartó rúd, amin üres vállfák vannak - a hátsó falat fénysávok világítják meg.