Üdvözöljük az Üzleteinkben!

Az aromás szemes és a frissen főzött kávé magával ragadó illata, valamint a Tchibo non-food világ hetente megújuló kínálata tesz egyedivé minden látogatást üzleteinkben. A Tchibo különleges világa üzleteinkben életre kel.

Az első Tchibo üzlet 1955-ben Hamburg belvárosában nyitotta meg kapuit – azóta a Tchibo rajongók már több mint 1.200 üzletben Közép- és Kelet-Európa szerte fedezheti fel a Tchibo hetente megújuló világát.
A Non Food, Kávé, Cafissimo és Kávé Bár változatos világa várja Önt ugyanabban a formában országszerte mind a nyolc üzletünkben.

Tchibo üzletek - Páratlan világ

Kérdés esetén forduljon bizalommal üzleteink ügyfélszolgálatához! Keresse kollégáinkat a 06 23/502-027-es számon!

Fedezze fel a hetente megújuló termék kínálatunkat és próbálja ki válogatott kávékülönlegességeinket, miközben egy csésze ínycsiklandozó Cappuccinót vagy Eszpresszót kortyolgat! Igen, ez az üzletekben lehetséges - ettől páratlan a Tchibo világa.

Térjen be hozzánk, és legyen részese a Tchibo élménynek. Bolti eladóink szeretettel várják Önt, és igyekszenek minden kérésére és kérdésére választ adni.
Üzletkereső

Aktuális az üzleteinkben

Üzleteink további szolgáltatásai

Használja üzleteinket online megrendelésének átvételére!

Számos további előnnyel rendelheti meg választott termékeit üzleteinkbe is következő online vásárlásánál.
A szállítási díj bolti átvétel esetén mindig 0,- Ft. Jöjjön be és vegye át megrendelését kedvenc üzletében a nyitvatartási órák alatt, amikor az Önnek a legalkalmasabb. A helyszínen fel is próbálhatja új ruháit kényelmes próbafülkéink egyikében, illetve eladóink készséggel állnak rendelkezésre méret vagy szín változtatás esetén.
Amennyiben nem tetszik Önnek a megrendelt termék, ott helyben könnyedén visszacserélheti azt.
Tudjon meg többet