Férfi csizmák: stabil cipő magas vagy alacsony szárral

Már a cowboyok is tudták: a csizmádra lehet támaszkodni! Még a városi dzsungelben, az irodában vagy egy erdei sétán sem hagyja cserben a csizma a férfiakat. Ha az eső, a hó vagy a sár megnehezíti a dolgodat, a lábad szárazon marad. Akár magas, akár alacsony, a praktikus cipők is jól mutatnak, és kiegészítik a hétköznapi és az elegáns öltözéket egyaránt. Fedezze fel a férfi csizmák választékát a Tchibo-nál most!
Férfi túrabakancs, antracit
29 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi gumi bokacsizma, fekete
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Férfi csizmák vagy bokacsizma? A magasság számít

A csizma ugyanúgy meghatározza az alkalmi férfi képét, mint a kék farmer és a bőrdzseki. James Dean stílusikonná tette őket, John Wayne kemény fickóvá, a motorosok pedig könnyűlovassá. A férfiak választhatnak magas vagy alacsony szárú modellek közül. Ez utóbbiakat csizmának vagy bokacsizmának is nevezik. Ha a cipő mindkét oldalán van egy-egy sztreccsbetét, akkor "Chelsea csizmának" is nevezik. A klasszikus férfi bokacsizmák fűzővel vagy oldalsó cipzárral vannak ellátva a belépés megkönnyítése érdekében. A bokacsizma a legalacsonyabb kialakítású, legfeljebb a bokáig ér.
Férfi csizmák üzleti megjelenéshez: Egy fiatalember fekete csizmát, kockás öltönynadrágot, kockás zakót és kalapot visel, és kint ül egy kőlépcsőn.

A férfi csizmák jól illenek öltönyhöz

Ha a férfi csizma a térdig ér, megjelenésében a lovaglócsizmára hasonlít, vagy gumiból készült vízálló csizmaként használatos. Míg a csizma szinte minden férfi nadrággal viselhető, a magas férfi bőrcsizma a szűk nadrággal mutat a legjobban. Így a nadrágszárat be lehet tűrni a csizmába, és az szépen mutat. Öltönyhöz jobb, ha téli csizmaként férfi bőrcsizmát visel. Hangolja össze a csizma színét a férfi övével! Ez különösen harmonikus megjelenést eredményez.
Egy férfi kék átmeneti kabátban és időjárásálló férfi bakancsban guggolva térdel egy őszi erdőben, és kezeli az okostelefonját, mellette fekszik a kutyája.

Sáros időjárás? Nem probléma a membrános csizmák esetében

Sok férfi szabadtéri bakancs vízálló membránnal van ellátva a sáros erdei utakon vagy latyakban való sétákhoz. Ez megakadályozza, hogy a külső nedvesség a cipőbe jusson, de a test nedvességét a szabad levegőre vezeti. Így nem lesz izzadt a lába, ha hosszabb ideig van kint a csizmában a nyomorúságos időben. Hideg időben a melegen bélelt férfi bakancsok magas szintű kényelmet biztosítanak.

Anyag, fűzés, szín: még mindig releváns a vásárlás szempontjából

A sima bőr és a velúr időtlenül elegáns, míg a szintetikus anyagokból készült csizmák előnyben vannak a tartósság tekintetében.A középmagas, férfi fűzős bakancsot gyakran használják túracipőként, mivel optimálisan igazodik az ízületekhez, és így képes elnyelni a csavarodást az egyenetlen talajon. A fekete, bézs vagy barna színű férfi csizmák sokféleképpen kombinálhatók, míg a kék modellek farmerhez vagy bézs színű chino-hoz passzolnak a legjobban. Egyébként, természetesen választhat a felsőrészhez.

A legfontosabb tippek a csizmaápoláshoz

Anyagtól függetlenül, cipője tovább marad szép, ha közvetlenül a vásárlás után további impregnálással kezeli. A szarvasbőr esetében ecsettel érdesítse a felületet, majd vigye fel a spray-t. A szintetikus csizmákat közvetlenül is befújhatja. A sima bőrt alternatívaként impregnáló cipőfényezővel is át lehet dörzsölni - ez szintén magas fényt ad a cipőnek.
Közelkép egy férfi bőrcsizmáról, amelyet spray-vel impregnálnak.

Vásároljon, viseljen, fusson! Férfi csizmák a Tchibo-nál

A cipővásárlás nagymértékben bizalom kérdése, és a Tchibo-nál ezt korlátozás nélkül megkaphatja, mert nagyon alaposan ellenőrizzük termékeinket, mielőtt felajánljuk azokat az online áruházban. Minőségellenőrzésünk során gondosan kiválasztjuk a nyersanyagokat, biztosítjuk a kifogástalan kivitelezést, és nem utolsósorban a magas szintű környezetkímélést. Kínálunk például krómmentesen, cserzett bőrből készült csizmákat. A Tchibo olyan férfi csizmák at vásárolhat, amelyekben jól érzi magát a lába – anélkül, hogy feleslegesen terhelné a környezetet.
Közelkép egy kőhíd korlátján egyensúlyozó sárga szarvasbőr csizmáról