Fotelek - klasszikus, praktikus és kényelmes

A fotelek nélkülözhetetlenek a maximális otthonossághoz a saját négy fal között. A klasszikus szárnyas széktől a kényelmes nyugágyig ezek a praktikus bútordarabok sokféle célra használhatók. Annak érdekében, hogy az új ülőalkalmatosság valódi gazdagsággá váljon, a darabnak illeszkednie kell a tervezett felhasználási helyhez. Megmutatjuk, mely változatok állnak rendelkezésre, és mire kell figyelnie. Új foteljét már most megrendelheti online a Tchibónál!
Akciós ár 89 995 Ft 74 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 184 995 Ft 179 995 Ft Quickshop
Akciós ár 184 995 Ft 179 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 149 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 149 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 79 995 Ft Quickshop
Akciós ár 139 995 Ft 99 995 Ft Quickshop
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető

Melyik fotel az igazi?

Fotel vásárlásakor a legfontosabb, amit figyelembe kell venni, hogy az új bútordarabnak milyen célt kell betöltenie. A meglévő kanapé kiegészítéseként mindenképpen pontot kell szereznie a nagyszerű üléskomforttal és a kényelmes háttámlával. Figyeljen arra, hogy az új karosszéknek illeszkednie kell-e a régi bútoraihoz, vagy akár új hangsúlyokat is meg kell-e adnia. Dekoratív vagy praktikus darabot szeretne? Az első esetben például a klasszikus wingback vagy klubfotelek jönnek szóba, míg a relax- és masszázsfotelek különleges extra funkciókkal pontoznak. Hagyja, hogy az ízlése irányítsa - a Tchibo megtalálja a szükséges információkat a különböző fotelmodellekről.
Klasszikus a fotelek között: egy sötét klubfotel egy kis oldalsó asztalkával és egy fekete állólámpával a nappaliban.

Igazi klasszikusok: szárnyas székek és klubszékek

Magas háttámla, dudorok az oldalakon és széles, fülszerű fejtámlák - a szárnyas szék klasszikus bútordarab, amely a 17. században jött divatba a huzat elleni védelem érdekében. A mai jól szigetelt lakásoknak már nem lehetnek lyukas ablakai, de a szárnyas székek még mindig árasztanak egyfajta királyi bájt. Hiszen az ülőbútor egykor főleg a jómódú háztartásokban volt megtalálható. Modern, de mégis igazi klasszikusok az 1930-as évek Art Deco stílusú klubszékei. Ezeket a bútorokat elsősorban társalgókban és úri klubokban használják, de saját nappalijában is elegáns hangulatot teremtenek.
Pihenés egy fotelben: Egy fehérbe öltözött nő egy fekete bőrfotelben ül egy ablakfronti ablak előtt, kezében egy csésze teával.

A tökéletes extra: nyugágyak és masszázsfotelek

A pihentető foteleknek egyetlen céljuk van: a lehető legnagyobb ülőhely-kényelem biztosítása stílusos eleganciával. Ezek a darabok tökéletes kiegészítői a kanapénak, mivel legalább olyan kényelmesek. Ön szabadon eldöntheti, hogy székkel vagy anélkül, elektromos kiegészítő funkciókkal vagy klasszikus kialakítással rendelkező karosszéket szeretne. Legyen szó modern vagy hagyományos kialakításról: a nyugágyak otthonának otthonos hangulatot kölcsönöznek. Egy lépéssel tovább mehet a speciális masszázsszékekkel, amelyek bármikor személyes masszázzsal kényeztetik Önt. Ez nem csak kényelmes, de az egészségre is jótékony hatással van, ha hátfájásban szenved.

A fotelek tisztítása a megfelelő módon - erre kell figyelnie

Ha kárpitozott bútorai felületesen piszkosak, a szódabikarbóna orvosolhatja a problémát. Egyszerűen szórja be a háztartási szerrel az érintett területeket, és hagyja megszáradni egy éjszakán át, majd porszívóval távolítsa el. Vagy használhat melegített vízzel megnedvesített szivacsot, amelyre szintén szódabikarbónát tesz, és megtisztítja a piszkos széket. Itt is el kell távolítani a megszáradt maradványokat másnap. A praktikus otthoni gyógymódok ellenére mindig fontos, hogy a kockázatmentes tisztításhoz a megfelelő terméket használja. Ha a székhuzat makacsul piszkos, akkor hívjon egy profi kárpittisztítót.

A fotelek a kis szobába

Ha a dolgozószobában vagy az öblös ablakban szeretne ülőhelyet kialakítani, vagy a karosszéket a télikertben szeretné elhelyezni, ahol nincs túl sok hely, akkor helytakarékos megoldást kell keresnie. A mély klubfotel vagy a helyigényes hintaszék helyett itt a keskeny és meglehetősen magas modellek alkalmasak, amelyekben felegyenesedve ülhet. Jó választás például egy karfás karosszék, kárpitozott üléssel és háttámlával. A bőr vagy műbőr borítás elegánsan néz ki. Egy klasszikus fonott szék szép és könnyű, és könnyen el lehet tolni az útból.
Jó ülés a munkahelyen: Egy magas fekete karosszék áll egy fekete íróasztal előtt, amelyen monitor és billentyűzet van.

Garantált minőség a TCM pecséttel ellátott fotelek vásárlásakor

Mivel tudjuk, hogy a jó minőség az új bútorok meghatározó jellemzője, termékeinket szigorú előírások szerint választjuk ki. A "Tchibo Certified Merchandise" azt jelenti, hogy egy témavilágban található tárgyakat kizárólag a Tchibo számára gyártják, és kizárólag olyan partnerektől származnak, akik megfelelnek a követelményeinknek. Ez azt jelenti, hogy a legjobb minőséget kínáljuk Önnek megfizethető áron. Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket az online áruházban most!
Pihenés a jó minőségnek köszönhetően: Egy fiatal nő pihen a fából készült, ívelt karfával ellátott karosszékben.