Fotelek - klasszikus, praktikus és kényelmes

A fotelek nélkülözhetetlenek a maximális otthonossághoz a saját négy fal között. A klasszikus szárnyas széktől a kényelmes nyugágyig ezek a praktikus bútordarabok sokféle célra használhatók. Annak érdekében, hogy az új ülőalkalmatosság valódi gazdagsággá váljon, a darabnak illeszkednie kell a tervezett felhasználási helyhez. Megmutatjuk, mely változatok állnak rendelkezésre, és mire kell figyelnie. Új foteljét már most megrendelheti online a Tchibónál!

Melyik fotel az igazi?

Fotel vásárlásakor a legfontosabb, amit figyelembe kell venni, hogy az új bútordarabnak milyen célt kell betöltenie. A meglévő kanapé kiegészítéseként mindenképpen pontot kell szereznie a nagyszerű üléskomforttal és a kényelmes háttámlával. Figyeljen arra, hogy az új karosszéknek illeszkednie kell-e a régi bútoraihoz, vagy akár új hangsúlyokat is meg kell-e adnia. Dekoratív vagy praktikus darabot szeretne? Az első esetben például a klasszikus wingback vagy klubfotelek jönnek szóba, míg a relax- és masszázsfotelek különleges extra funkciókkal pontoznak. Hagyja, hogy az ízlése irányítsa - a Tchibo megtalálja a szükséges információkat a különböző fotelmodellekről.
Klasszikus a fotelek között: egy sötét klubfotel egy kis oldalsó asztalkával és egy fekete állólámpával a nappaliban.

Igazi klasszikusok: szárnyas székek és klubszékek

Magas háttámla, dudorok az oldalakon és széles, fülszerű fejtámlák - a szárnyas szék klasszikus bútordarab, amely a 17. században jött divatba a huzat elleni védelem érdekében. A mai jól szigetelt lakásoknak már nem lehetnek lyukas ablakai, de a szárnyas székek még mindig árasztanak egyfajta királyi bájt. Hiszen az ülőbútor egykor főleg a jómódú háztartásokban volt megtalálható. Modern, de mégis igazi klasszikusok az 1930-as évek Art Deco stílusú klubszékei. Ezeket a bútorokat elsősorban társalgókban és úri klubokban használják, de saját nappalijában is elegáns hangulatot teremtenek.
Pihenés egy fotelben: Egy fehérbe öltözött nő egy fekete bőrfotelben ül egy ablakfronti ablak előtt, kezében egy csésze teával.

A tökéletes extra: nyugágyak és masszázsfotelek

A pihentető foteleknek egyetlen céljuk van: a lehető legnagyobb ülőhely-kényelem biztosítása stílusos eleganciával. Ezek a darabok tökéletes kiegészítői a kanapénak, mivel legalább olyan kényelmesek. Ön szabadon eldöntheti, hogy székkel vagy anélkül, elektromos kiegészítő funkciókkal vagy klasszikus kialakítással rendelkező karosszéket szeretne. Legyen szó modern vagy hagyományos kialakításról: a nyugágyak otthonának otthonos hangulatot kölcsönöznek. Egy lépéssel tovább mehet a speciális masszázsszékekkel, amelyek bármikor személyes masszázzsal kényeztetik Önt. Ez nem csak kényelmes, de az egészségre is jótékony hatással van, ha hátfájásban szenved.

A fotelek tisztítása a megfelelő módon - erre kell figyelnie

Ha kárpitozott bútorai felületesen piszkosak, a szódabikarbóna orvosolhatja a problémát. Egyszerűen szórja be a háztartási szerrel az érintett területeket, és hagyja megszáradni egy éjszakán át, majd porszívóval távolítsa el. Vagy használhat melegített vízzel megnedvesített szivacsot, amelyre szintén szódabikarbónát tesz, és megtisztítja a piszkos széket. Itt is el kell távolítani a megszáradt maradványokat másnap. A praktikus otthoni gyógymódok ellenére mindig fontos, hogy a kockázatmentes tisztításhoz a megfelelő terméket használja. Ha a székhuzat makacsul piszkos, akkor hívjon egy profi kárpittisztítót.

A fotelek a kis szobába

Ha a dolgozószobában vagy az öblös ablakban szeretne ülőhelyet kialakítani, vagy a karosszéket a télikertben szeretné elhelyezni, ahol nincs túl sok hely, akkor helytakarékos megoldást kell keresnie. A mély klubfotel vagy a helyigényes hintaszék helyett itt a keskeny és meglehetősen magas modellek alkalmasak, amelyekben felegyenesedve ülhet. Jó választás például egy karfás karosszék, kárpitozott üléssel és háttámlával. A bőr vagy műbőr borítás elegánsan néz ki. Egy klasszikus fonott szék szép és könnyű, és könnyen el lehet tolni az útból.
Jó ülés a munkahelyen: Egy magas fekete karosszék áll egy fekete íróasztal előtt, amelyen monitor és billentyűzet van.

Garantált minőség a TCM pecséttel ellátott fotelek vásárlásakor

Mivel tudjuk, hogy a jó minőség az új bútorok meghatározó jellemzője, termékeinket szigorú előírások szerint választjuk ki. A "Tchibo Certified Merchandise" azt jelenti, hogy egy témavilágban található tárgyakat kizárólag a Tchibo számára gyártják, és kizárólag olyan partnerektől származnak, akik megfelelnek a követelményeinknek. Ez azt jelenti, hogy a legjobb minőséget kínáljuk Önnek megfizethető áron. Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket az online áruházban most!
Pihenés a jó minőségnek köszönhetően: Egy fiatal nő pihen a fából készült, ívelt karfával ellátott karosszékben.