Fürdőszobai kiegészítők a stílusos rendhez

Bizonyos kiegészítők elengedhetetlenek ahhoz, hogy minden a helyén legyen a fürdőszobában. A fogkefetartóktól a WC-papír tartón át egészen a dekoratív tároló kosarakig – a fürdőszobai kiegészítők közül sokféle kivitelben és sokféle célra válogathat. Annak érdekében, hogy minden passzoljon egymáshoz, és a lakberendezési stílushoz, válogasson kedvére a Tchibo fürdőszobai higiénia dizájnos segédeszközei között, és szerezzen hasznos tippeket.

Egyszerre praktikus és igényes

A fürdőszobai kiegészítőknek dupla hasznuk van: egyrészről praktikusak, mert gondoskodnak arról, hogy a fürdőszobában rend legyen. Másrészről pedig dekoratívnak is kell lenniük, mivel általában jól láthatók a mosdókagylón vagy falon lévő polcon. Egy törülközőhöz egy akasztóra vagy egy tartóra, a folyékony szappanhoz egy adagolóra van szüksége, továbbá egy kis szemetes is elengedhetetlen. Ha egy díszes tálkában vagy egy pohárban tartja a sminkkészletét, akkor minden könnyedén elérhető – és emellett még jól is mutat.
Ízléses fürdőszobai kiegészítők: egy fehér mosdókagyló szélén egy domború, fém szappanadagoló áll.

Fürdőszobai kiegészítők nemesacélból vagy fából

A fürdőszobai kiegészítők számos kivitelben kaphatók. Egyéni lakberendezési stílusához mérten eldöntheti, hogy melyik anyag illik a legjobban a fürdőszobabútoraihoz. A nemesacélból készült fürdőszobai kiegészítők modern, letisztult hatást keltenek és nagy előnyük, hogy könnyen tisztíthatók. Ha azt szeretné, hogy a fürdőszoba a színe és anyagválasztás szempontjából természetes legyen, akkor a fa fürdőszobai kiegészítők a megfelelők. Az elegáns megjelenés miatt a szappanadagolók, WC-kefetartók és társai igazán kellemes látványt nyújtanak.
Vintage stílusú fürdőszobai kiegészítők: bepillantást nyerünk egy zöld fürdőszobába, amelyben a WC-papír- és törölközőtartók díszes sárgarézből vannak, továbbá található itt egy fa kerettel rendelkező ovális tükör.

Csupa nosztalgia vintage stílusban

Ha a szíve visszahúz a régi szép időkhöz, akkor a vintage stílusú fürdőszobai kiegészítők láttán biztosan ugrálni fog örömében. A fürdőszoba nosztalgikus kiegészítői kissé hasonlítanak egy dél-franciaországi nyaralásra – a virágmintás porcelán szappantartó, az ékes öntöttvas WC-papír tartó vagy a pasztell színű zománcból készült fogkefetartó. Ha még felakaszt egy levendulás táskát is a dédi tükrére, a hangulat tökéletessé válik. A Tchibonál különféle kivitelezésű fürdőszobai kiegészítőket talál – beleértve az Önnek megfelelőt is.

Az egységes képért: fürdőszobai kiegészítők készletben

Míg a vintage stílus varázsát a különböző formák és anyagok egyvelege jelenti, addig mások inkább az egységes és letisztult fürdőszobát kedvelik. Ez biztosítja a nyugalmat és az egyensúlyt. Ha a fürdőszobai kiegészítőket szettben választja, pontosan ezt kapja. Ugyanaz az anyag, ugyanaz a minta és ugyanaz a szín jelenik meg minden kiegészítőnél, amelyeket a személyes higiéniára minden nap használ. Természetesen különböző stílusú kiegészítő-szettek közül választhat.

A fúró a szekrényben marad

Ha nem szeretne, vagy nem szabad lyukakat fúrnia a törölközőtartókhoz és hasonlókhoz a fürdőszobában, a speciális ragasztók praktikus és megbízható alternatívát kínálnak. Legyen szó zuhanykosarakról, WC-papír tartókról, wellness termékekről vagy törölközőgyűrűről, fúrás nélkül, néhány egyszerű lépéssel rögzítheti a fürdőszobai kiegészítőket a falra. A Tchibo online shopja termékek széles skáláját kínálja.
Fürdőszobai kiegészítők a falra: egy fém törölközőtartó, amelyen egy fehér törölköző lóg, háttérben két égő gyertyával és egy szappanadagolóval.

Kiváló minőségű, fenntartható és korrekt

Mint minden Tchibo termék, az újonnan beszerzett fürdőszobai kiegészítők is a TCM tanúsító védjegyét viselik. Ez nem kevesebbet jelent, mint a minőséggel kapcsolatos ígéretünket a vásárlóink felé. „Tchibo Certified Merchandise” – ezzel a tanúsítvánnyal garantáljuk a szigorú minőségellenőrzést, amely beszállítóink gondos kiválasztásával kezdődik, és a teljes előállítási folyamaton át, egészen az értékesítésig tart. Ezen kívül figyelünk a nyersanyagok fenntartható kinyerésére és a tisztességes termelési feltételekre.
Tanúsító védjeggyel ellátott fürdőszobai kiegészítők: egy gyerek keze, ahogy egy fém szappanadagolót használ.