Zöld – a kedvenc

Zöld – a kedvenc

Mindegy, hogy fa, textil vagy kávé: a JÓT TETTÉL termékek választéka gazdag. Egy közös bennük: jelentősen hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a társadalmi igazságossághoz.
De ezeken kategóriákon kívül is állandóan törekszünk arra, hogy a lehető legfenntarthatóbban előállított termékeket kínáljuk. Teljesen mindegy, milyen anyagból készültek: JÓT TETTÉL címkénk elnyeréséhez az összes más terméknek is meg kell felelnie a legmagasabb szintű elvárásoknak. Ennek értelmében független szervezet pecsétjével kell rendelkezniük, vagy olyan gyakorlatoknak és szabványoknak kell megfelelniük, amelyeket hiteles szakértők elismernek.

Zöld fenntarthatósági szalagunk révén azonnal láthatod, hogy a termék fenntartható módon készült. Végezetül egyértelmű tényekkel kívánunk meggyőzni.

Újrahasznosított anyag felhasználásával

Csodálatos – újrahasznosítható

JÓT TETTÉL filozófiánkhoz hűen újrahasznosítjuk az értékes anyagokat. Így erőforrásokat takarítunk meg. Ha újrahasznosított anyagból készült terméket választasz, nagyban hozzájárulsz a fenntarthatósághoz. A káros gázok kibocsátása jelentősen csökkenthető, miközben értékes nyersanyagokat és energiát takarítunk meg. Mindezt egyenletes minőség mellett.

Napenergia

A fenntarthatóság fényes példája

A napenergia környezetkímélő: kinyerésekor nem keletkezik üvegházhatást és légszennyezést okozó gáz. Ezért klímakímélő és korlátlanul rendelkezésre áll. De tudtad, hogy a napenergia a kertedben is nagyszerűen használható? A vezeték nélküli technika révén a világítás nem csak jól néz ki, hanem a botlásveszély is megszűnik. Napelemes világítótesteink ezen kívül kevesebb energiát fogyasztanak, mint más napelemes lámpák – ezáltal jelentősen hosszabb ideig égnek.

Újrahasznosítható

A mindig-viszontlátásra

A fenntarthatóság esetén nem csak egy, hanem több út is célba vezet! Például többször felhasználható táskáink vagy kávéspoharaink védik a környezetet. Míg a hagyományos, egyszer használatos tasakokat és poharakat rövid használat után eldobják, a többször felhasználhatóakat sokszor használhatják. Ez kíméli az értékes erőforrásokat és hozzájárul a hulladék csökkentéséhez.
Nem csak okos megoldás, hanem tényleg JÓT TETTÉL.