Komódok – minden más, kivéve a kívülállókat

Megoldják a helyproblémákat, kellemes lakókörnyezeti hangulatot árasztanak, és szinte minden helyiségbe illeszkednek: komódok. A "sideboard" elnevezés eredetileg az angol nyelvből származik, és valami olyasmit jelent, mint "oldaldeszka". Egy széles, félmagas komódról van szó, amely sokféleképpen használható. A Tchibo különböző modellek átfogó választékát találja. Vásárolja meg komódját most kedvező áron webáruházunkban!

Komód: Fiókos, Ajtós, Polcos Komódok

Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 49 995 Ft 46 995 Ft Quickshop
Akciós ár 189 995 Ft 109 995 Ft Quickshop
Akciós ár 119 995 Ft 111 995 Ft Quickshop
Akciós ár 119 995 Ft 104 995 Ft Quickshop
Akciós ár 84 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 129 995 Ft 99 995 Ft Quickshop
Akciós ár 119 995 Ft 112 995 Ft Quickshop
Akciós ár 139 995 Ft 109 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 119 995 Ft Quickshop
Akciós ár 159 995 Ft 104 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 219 995 Ft 129 995 Ft Quickshop
Akciós ár 149 995 Ft 99 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 104 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 104 995 Ft Quickshop
Akciós ár 159 995 Ft 104 995 Ft Quickshop
1

Komódok – sokoldalú bútorok

Németországban már nem túl régóta beszélünk az "oldaltáblákról". Amikor néhány évvel ezelőtt megjelent ez a multifunkcionális bútordarab, az angolból vettük át a kifejezést. A tisztánlátás megteremtése: A komódok és a komódok közötti különbség viszonylag kicsi, de létezik. Míg a komódok csak fiókokkal rendelkeznek, a komódok különböző rekeszeket kombinálnak. A highboardokkal ellentétben ezek mindig szélesebbek, mint amilyen magasak, és így nemcsak tárolóhelyet, hanem sok polcot is kínálnak. Tudjon meg többet a Tchibo oldalán, és találja meg új komódját!
Funkcionális szemet gyönyörködtető: egy szürke komód, rajta különböző díszítőelemekkel.

Sokoldalú komódok

Különböző rekeszeinek és széles tárolófelületének köszönhetően a komód sokféle igényhez alkalmazkodik. Használhatja úgy, mint egy klasszikus komódot, és tárolhatja benne ruháit a hálószobában. De a konyhában is rugalmasan használhatóak a szekrények – legyen szó akár komódról, tárolószekrényről vagy tárolóhelyről. A fürdőszobában is könnyen megtalálja a helyét egy komód, és segít a törölközők és kozmetikumok rendezett tárolásában.
Rugalmas tércsoda: egy komód fából készült fiókokkal és nyitott polcokkal, amelyeken számos könyv fér el.

Tércsoda a rugalmasságnak köszönhetően

A különböző típusú rekeszek révén a komód a legkülönfélébb tárgyak – a ruháktól kezdve az edényeken át a könyvekig – tárolására alkalmas. Tehát más bútorokkal ellentétben az öltözőszekrények meglehetősen rugalmas tárolóhelyet kínálnak nekik. Ha új szekrényt keres, és kevés hely van otthonában, egy komód lehet a megoldás. És ami a legjobb: a komódok sokkal visszafogottabb hatást keltenek a szobában, mint a terjedelmes szekrények, és így hozzájárulnak a jó közérzethez.

A highboard: egy praktikus és szép változat

A komódok általában másfél és két méter közötti szélességűek. Magasságuk általában kevesebb, mint egy méter. Ha ez túl alacsony Önnek, akkor a komód legközelebbi rokona, a highboard, amely egy és másfél méter közötti magasságú. Ez a bútordarab rendkívül sokoldalúan használható, például a konyhában és az étkezőben is. A tárolóhely mellett a highboard egy jó kis munkafelületet is kínál. A Tchibo kínálatában kiváló minőségű kivitelben találja meg az oldalsó és a magas szekrényeket is.

Komódok: bútorápolás könnyűvé téve

Mint a legtöbb bútor esetében, a szekrényre is érvényes: minél magasabb minőségű a termék, annál fontosabb a rendszeres ápolás. A tömör fából vagy fa furnérból készült modelleknek a lehető legszárazabbnak kell maradniuk, hogy ne keletkezzenek repedések. Időről időre bedörzsölheti őket természetes ápolóolajjal, de évente három-négy alkalomnál gyakrabban nem. A forgácslapból vagy műanyagból készült szekrényeket sokkal könnyebb ápolni. Itt elegendő időről időre nedves ruhával és hagyományos tisztítószerekkel megtisztítani a felületeket.
Egyszerű bútorápolás: a komód tisztítása mikroszálas ruhával.

A TCM pecsét a minőségi szabványainkat jelképezi

A Tchibo komódja egy tartós bútordarab, amelyet nagyon sokáig élvezhet. Annak érdekében, hogy Ön is megbízhasson benne, ott van a TCM pecsét. A rövidítés a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. Mint minden Tchibo termék, bútoraink is ezt a három betűt viselik. A gyártási folyamat minden egyes lépésénél biztosítják a szigorú minőségi szabványaink betartását.
Használja a gyerekszobában is: fehér komód egy rózsaszín falú kislányos gyerekszobában.