Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 139 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 94 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 79 995 Ft Quickshop
Akciós ár 179 995 Ft 119 995 Ft Quickshop

A Lowboardokat neve jelzi a termék jellemzőjét

A túlméretes szekrényfalak és az ódivatú komódok múltidőbe kerültek. Aki modern és egyszerű berendezési stílust kedvel, az nem mehet el a Lowboardok mellett. Ahogy a nevük is mutatja (low = magyarul: alacsony), a lowboardokat az alacsony magasságuk jellemzi. A széles, hosszú bútorok sok tárolóhelyet kínálnak és ülőhelyként is használhatók. Leginkább a nappaliban, hálószobában és gyerekszobában találkozhatunk velük, mert ideálisak TV-készülékek alá. De a folyosón is jól mutatnak - például cipőtárolóként.

A multimédia használatban lévő Lowboardokat

A lowboardokat praktikus elhelyezési felületet biztosít, és sok helyet biztosít a multimédia eszközöknek. A térdmagas méretek miatt a televízió, a játékkonzol, a DVD vagy a Blu-Ray lejátszó tökéletesen az ülőgarnitúra vagy az ágy magasságához igazodik. Ez lehetővé teszi az optimális nézést a TV-n - tökéletes a relaxációhoz és a pihenéshez a kanapén! Általában a lowboardokat már a gyártó multimédia bútorként tervezte: az oldalfalakban lévő kihagyni miatt nincs kábelzűr. A távirányító, a TV magazin és a játékvezérlő - attól függően, hogy melyik modell - áttekinthetően helyezhető el egy fiókban vagy az egyik köztes polcon.

Lowboardokat - nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is

A praktikus bútorokat különböző anyagokból lehet megvásárolni. A fa alapú lowboardokat az elegánsabb változatok közé tartoznak, és jól illeszkednek a meglévő bútorokhoz. A masszív fa Lowboardokat a falusi stílust képviselik, nem csak mutatósak, hanem meleg hangulatot is teremtenek. Egy tölgyfa lowboardokat rustikus hangulatot sugároz. Az acél és a műanyag alapú modellek jól illenek a modern környezethez. Ők rendkívül ellenállóak és könnyen tisztíthatóak. A purista stílust kedvelők elegáns üveg alapú variációt választanak, a vintage rajongók pedig a divatos shabby chic-ot választják. A Tchibo-nál hasonlítsa össze a különböző lowboardokat - nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is.

A megfelelő helye a Lowboardokat

Közvetlenül falra helyezve az lowboardokat rendkívül helytakarékosak. A keskeny méretek miatt csak kevéssé állnak be a szobába, így sok berendezési lehetőséget biztosítanak. Ha a alacsony lowboardokat felfüggesztik, akkor ezt lebegő is nevezik, amely légies jelleget ad a multimédia központodnak és helyettesíti a a falon. Az alacsony magasság miatt az Lowboardokat kiválóan alkalmasak az ablakok alá helyezésre. Továbbá kiválóan alkalmasak a növények és a dísztárgyak bemutatására. Böngéssze át a Tchibo online választékát és találja meg a tökéletes bútordarabot a szükségleteihez!

A lowboardokat - a gyerekszobában vagy ülőpadként

A lowboardokat népszerű a gyerekszobában is, mert alacsony magassága miatt az összes rekesz jól elérhető a kisebb gyerekek számára. Színes tervezésével gyerekeknek való bútort alkot, és tárolóhelyet biztosít játékoknak, kreatív anyagoknak és még sok másnak. Különösen praktikusak a kis kosarak, amelyeket fiókként használhatnak. Egy stabil lowboardokat mellett ülőpadként is használható, ami attraktívvá teszi az alvószobai bútorok között is. A nadrágodat a Lowboardon helyezheted el, nem egy ruhabetételen.

A TCM-pecsét a legmagasabb minőséget jelenti

A Tchibo kiválasztja a beszállítóit szigorú minőségi kritériumokkal. A TCM-pecsét "Tchibo Certified Merchandise" jelentést takar, ami azt jelenti, hogy a termékek kizárólag a Tchibo számára készülnek, hogy biztosítani tudjuk a magas elvárásainkat. A tökéletes feldolgozás, a magas funkcionalitás és a hosszú élettartam az alapelveink. Ezzel a biztonsággal vásárolhat minőségi termékeket és élvezheti a következő vásárlást.