Gardróbszekrények: rendszerezés, stílusosan

A bejárati ajtó mögött lévő dzsekik, kabátok és cipők káosza egyrészt kellemetlen benyomást kelt, másrészről pedig elijeszti a vendégeket. Ezt egy dekoratív gardróbszekrénnyel könnyedén orvosolhatja. A Tchibo hasznos ruhatárolói számtalan változatban megtalálhatók – különböző méretű előszobákhoz és előterekhez. Ez esetben a gardróbszekrények nem csak funkciójukat tekintve előnyösek: A modern stílus és az okos elhelyezés ezeket a bútorokat is elegáns lakberendezési kiegészítőkké varázsolják. Tippjeink segítenek a számára megfelelő modell kiválasztásában.

Előszoba, gardrób és világítás

néhány darab kapható
LED-es fali és mennyezeti lámpa, fém
32 995Ft
néhány darab kapható
LED-es állólámpa, 3 lábú, fa
32 995Ft
  • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Kárpitozott pad, tárolóval, szürke
59 995Ft
Egymásra helyezhető cipős polc, fehér
Egymásra helyezhető cipős polc, fekete
18 995Ft
21 995Ft
LED-es asztali lámpa, kerámia talppal
17 995Ft
-29 %
Variálható fali polcrendszer, fém
46 995Ft
32 995Ft
LED-es állólámpa, fém/fa, fekete
29 995Ft
LED-es állólámpa, 3 lábú, rózsaszín
29 995Ft
-30 %
Mennyezeti lámpa, 3 karos
39 995Ft
27 995Ft
-30 %
LED-es asztali lámpa, cement talppal
9 995Ft
6 995Ft
-48 %
Ajtóra akasztható rendszerező
4 495Ft
2 295Ft
Összecsukható tároló állvány, kicsi, fa
8 995Ft
-20 %
Tükör polccal és akasztókkal
19 995Ft
15 995Ft
LED-es asztali lámpa, akkus, fehér
14 995Ft
-25 %
Csíptetős LED-es lámpa, akkus
9 995Ft
7 495Ft
Teleszkópos kempinglámpa, akkus
6 495Ft
-37 %
LED-es lámpa, virágos
7 995Ft
4 995Ft
néhány darab kapható
-25 %
LED-es díszlámpa
3 995Ft
2 995Ft
néhány darab kapható
Előszoba fal, paddal, Nordic
124 995Ft
Előszobafal, ülőpaddal, fehér
124 995Ft
Étkezőpad, tárolóval, fehér/szürke
129 995Ft
Tükrös cipősszekrény
99 995Ft
Tükrös előszobaszekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
229 995Ft
-12 %
Tükrös előszobaszekrény
119 995Ft
104 995Ft
Komód, 1 ajtós, 4 fiókos, fehér
114 995Ft
  • Gurulós ruhásszekrény, fehér
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
129 995Ft
Gyorsnézet
Gurulós ruhásszekrény, fehér
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
129 995Ft
-12 %
Állólámpa, 3 lábú, fehér
39 995Ft
34 995Ft
-25 %
Tükrös előszobaszekrény, fehér
119 995Ft
89 995Ft
Tükrös cipősszekrény, fehér
104 995Ft
1

Találja meg a megfelelő gardróbszekrényt

A megfelelő gardróbszekrényt a rendelkezésre álló hely és a szekrényben tárolni kívánt ruházati cikkek alapján válassza ki. A döntő tényező, hogy az előszobában egy komplett szekrény vagy csak egy fali fogas fér el. Ha csupán felsőket akar felakasztgatni, akkor más gardróbszekrényre van szüksége, mint a cipőkhöz, esernyőkhöz, sapkákhoz és kalapokhoz. Ezenkívül azt is érdemes szem előtt tartani, hogy melyik gardróbszekrény dizájn illik a berendezéseihez. A fehér, egyenesvonalú darabok modern és egyszerű hatást keltenek, a fából készült típusok pedig természetes és rusztikus hangulatot árasztanak. Bármilyenre is legyen szüksége – a Tchibonál mindenféle alakú és színű gardróbszekrény közül választhatja ki azt, amelyik passzol az Ön lakásához.

Keskeny gardróbszekrények a kisebb előszobákhoz

Még akkor is, ha kevés hely van az az előszobájában, az előszobabútorok rendkívül praktikus megoldásokat kínálnak a ruhák tárolására. A dzsekiket és a kabátokat egy klasszikus ruhaállványra is felakaszthatja vagy egy fali fogasra, amely a falhoz van fogatva. Jó megoldást kínálnak a görgős gardróbszekrények vagy a stílusos panel gardróbok is, amelyek a teljes falfelületre rögzítve vannak és otthonos légkört árasztanak. Hátrányuk, hogy ezekben a ruhák láthatóak, ami kevésbé előnyösen mutat.

Pad vagy szekrény – így néz ki a rendezett ruhatár

A méret és a tárhely közötti kompromisszumként megfelelő megoldás lehet az előszobafal, amely különösen népszerű a családok körében.A pad részében nemcsak cipőket, dzsekiket, sapkákat és sálakat tárolhat észrevétlenül, hanem további ruhadarabokat is, amelyeket könnyedén előkaphat. Akinek sok tárolóhellyel rendelkező bútorokra van szüksége, nyugodtan választhat egy nagyobb gardróbszekrényt is. Ez garantálja, hogy a bejárat melletti hely barátságos és rendezett legyen és hogy minden típusú ruhát el tudjon rakni. A megfelelő előszobaszekrény kiválasztásához a Tchibonál jó ötleteket talál.

A praktikus szettek minden célra

Szeretné, ha a gardróbszekrényei sok tárhelyet kínálnának a ruháknak? Akkor az előszoba szett a megfelelő választás. Különböző méretű nagy gardróbszekrények, előszobafalak, komódok és ruhaakasztók kombinációjaként egy ilyen szett mindent biztosít, ami a ruhák tárolásához szükséges. Akkor is, ha ehhez nagy előszobára van szüksége, az egyedi összeállítás lehetővé teszi, hogy azt igazán az otthonához igazítsa. Az esztétikai szempontok tekintetében is szabadon dönthet, mivel minden lakberendezési stílushoz léteznek megfelelő előszoba szettek. A Tchibo webshopban nyugodtan összehasonlíthatja a gardróbszekrényeket és azonnal megrendelheti kedvenc darabját.

Az első benyomás számít

Egy gardróbszekrény gondoskodik a rendről és és illenie kell a lakás stílusához. Az előszobáján napi szinten többször is áthalad – illetve vendégei számára is az előszoba nyújtja az első benyomást a lakásáról. A rusztikus gardróbszekrényekkel kellemes hangulatot teremthet. A fém- és tükrös szekrények ezzel szemben modern és könnyed hatást keltenek, a fehér változat egy örök klasszikus. Divatos vintage stílusú gardróbszekrénnyel pedig egy leheletnyi nosztalgiát varázsolhat otthonába. Az úgynevezett „Shabby Chic” stílus pedig a nagymamánk idejére emlékeztet, egyszerre otthonos és egyedi.

TCM: Garantált minőség a Tchibotól

Sokat használt bútordarabként fontos, hogy a gardróbszekrény időtálló legyen. Ezért biztosítja a Tchibo a legmagasabb minőséget és az ellenőrzött gyártási folyamatot. A TCM minőség-tanúsítvány a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, amely a magas minőségi előírásainknak megfelelő exkluzív gyártást biztosítja. Ahhoz, hogy a tartósságot és a funkcionalitást garantálni tudjuk, szigorú kritériumoknak teszünk eleget. Folyamatos minőség-ellenőrzésekkel biztosítjuk, hogy minden termékünk beváltsa a hozzá fűzött reményeket.