Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ajandekok anya

Ajándékötletek Anyának karácsonyra

Az édesanyának szóló ajándéknak nagyon személyesnek kell lennie, és nagy örömet kell szereznie. Ezért sokan már jóval a születésnap, karácsony vagy Anyák napja előtt felteszik magukban a kérdést, hogy mi lehet jó ajándék saját vagy partnere édesanyjának. Szeretnénk Önnel megosztani néhány javaslatot és ötletet, hogy segítsünk a keresésben.

Klasszikus ajándékok anyunak

Valami édes nassolnivaló vagy egy csinos ékszer: néhány ajándékfajta az idők során abszolút klasszikussá nőtte ki magát, mégpedig nem ok nélkül. Azt a nagyrabecsülést jelképezik, amit a megajándékozott iránt érzünk, és nagy hatással bírnak az érzékekre. Egy ilyen ajándékkal nem lehet mellényúlni.
Ékszerek

Ékszerek

Egy ajándékba adott ékszer kiválóan alkalmas arra, hogy kifejezzük, mennyire különlegesen fontos valaki a számunkra. A nyaklánc például csodás ajándék egy anyának, hiszen a szívéhez közel viseli. Egy csinos kis medálban minden anyuka mindig magával hordhatja legértékesebb emlékeit.

Fedezze fel az ékszerek világát

Dekoráció és lakberendezési kiegészítők

Korábbi otthona a legotthonosabb hely volt a világon? Akkor az édesanyja bizonyára sok szeretettel és a részletekre való odafigyeléssel gondoskodott erről. Bizonyára még ma is örömmel gondoskodik szép dekorációkkal az összetéveszthetetlen otthonosság érzéséről. Lepje meg lakberendezési kiegészítőkkel!

Fedezze fel a lakberendezési kiegészítők világát

Szeretettel csomagolva – hogy a meglepetés még szebb legyen

Már rég elmúltak azok az idők, amikor az anyukánknak szánt ajándékot ragasztós ujjakkal színes csomagolópapírba gyömöszöltük. Akármennyire is örült ennek akkor, ma már kicsit ügyesebben és szebben csomagolva adjuk át ajándékainkat. Hiszen a szeretettel készített csomagolás és ajándékkísérő kártya nem csupán dekorációs elem. Csakúgy, mint az ajándék, a csomagolás is a nagyrabecsülésünket fejezi ki.

Legyen kreatív, ha csomagolásról van szó

A szép csomagolás csak fokozza a benne rejlő ajándék felett érzett izgalmat. Különösen a klasszikus vagy praktikus ajándékokat teheti ezzel személyessé. Válasszon például színes csomagolópapír helyet egyszerű, barna csomagolópapírt. Az üres felület számos lehetőséget kínál: Ragaszthat rá maszkoló szalagot vagy tortacsipkét. Vagy vágjon ki újságpapírból, maradék ajándékcsomagolóból vagy egy régi térképből szíveket, leveleket vagy gyertyákat.

Személyre szóló kártyák

Mennyire örült édesanyánk annak idején nagy, dülöngélő betűinkkel a kártyára írt, saját költeményünknek! Ma már gyakran csupán egy előrenyomott üdvözlőkártyát írunk alá – pedig annyi lehetőség van személyre szóló üdvözlőkártyák készítésére. A legegyszerűbb: Vegyen egy szép fényképet, például egy régi fotót Önről és az édesanyjáról, majd ragassza egy darab összehajtott, színes papírra. Bizonyára gyorsan kitalál majd valamilyen, a képhez illő szöveget, ha visszagondol a lefotózott szituációra.

Még több ajándékötlet

Ajándékötletek Apának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Gyerekeknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagymamának

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagypapának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátnőjének

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátjának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Hölgyeknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek Férfiaknak

Fedezze fel most

Még több ajándékötlet a Tchibo-nál

néhány darab kapható
  • Csősál
Puha single-jersey béléssel
3 995Ft
3 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Női blúz, fehér
Elöl szövött betoldással, hátul és az ujjak lágy esésű anyagból
5 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Női nyaklánc, variálható, aranyozott
Cserélhető díszekkel
8 995Ft
7 495Ft
Gyorsnézet
  • Női blúz, sötétkék
Elöl szövött betoldással, hátul és az ujjak lágy esésű anyagból
5 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
  • Női gyűrű, Swarovski, aranyozott
Swarovski® Ultra Fine Rocks és Swarovski® kristályokkal
4 995Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
1