Schließen
ajandekok nagypapa

Ajándékötletek a Nagypapának karácsonyra

Nagypapának már megvan mindene, nem kér semmit. Mégis mindig nagyon örül, amikor a karácsonyfa alatt vagy a születésnapi asztalon neki is van valami. Ezért nem is olyan könnyű a nagypapának valami különleges ajándékot találni. Ha Ön vagy gyermekei nagyrabecsülésüket szeretnék kifejezni a nagypapának, lenne néhány ötletünk, melyek segítségükre lehetnek a megfelelő ajándék kiválasztásában.

Klasszikus ajándékok Nagypapáknak

Aki szeretne örömet szerezni a nagypapájának, valami eredeti ajándékot gondol ki. Vegye figyelembe a nagypapa egyéni kívánságait, így az ajándék személyes lesz, és tetszést fog aratni a megajándékozott részéről.
Szenvedélyes barkácsolóknak

Szenvedélyes barkácsolóknak

Egy átgondolt, jellegzetes ajándék megmutatja, hogy Ön érdeklődik a nagypapa hobbija iránt. Sok férfi ambiciózus barkácsolónak tartja magát - talán a nagypapa is közéjük tartozik. Ha így van, akkor lepje meg esetleg egy új barkácskészlettel vagy olyan tartozékokkal, melyek gazdagítják szerszámai választékát.

Fedezze fel a barkácsolás világát
Saját készítésű ajándék a nagypapának

Saját készítésű ajándék a nagypapának

Már a kisgyerekek is előszeretettel készítenek saját kezűleg ajándékokat. Szüleikkel együtt elkészíthetik a nagypapa által valamikor épített ház másolatát, vagy egyéb kedvelt épületek, tájak, festmények vagy akár megjelenített hobbik kicsinyített mását, ill. képét.

Fedezze fel a kreativitás világát
Időtálló kiegészítők

Időtálló kiegészítők

A férfiaknak szóló termékekért felelős szakértőnk a nagypapának ajándékként divatos, mégis időtálló kiegészítőket ajánl, mint a nyakkendő, öv, pénztárca, nappali vagy éjszakai fehérneműk, mert egy klasszikus ajándékkal a nagypapának mindig örömet lehet szerezni. De egy új fürdőköpeny vagy egy időjárásállomás is szép ajándék.

Fedezze fel a férfiaknak szóló termékek világát

Négy ajándékötlet a Nagypapának

Szeretné a nagypapának egy megfelelő karácsonyi ajándékkal kifejezni, hogy részt vesz az életében, de hiányzik hozzá az ihlet? Összeállítottunk Önnek négy ajándékötletet, melyekkel a szeretett nagypapának örömet szerezhet karácsonykor.

1. Digitális képkeret

Az unokákról készült fényképek minden nagypapát büszkeséggel töltenek el, és minden bizonnyal bármikor nagyon örülni fognak ezeknek. De nem muszáj mindig hagyományos képkeretben gondolkodni. Egy digitális képkeretbe rengeteg szép fotót menthet le magáról.

2. Történelmi képeskönyvek

Aki olyan hosszú múltra tekinthet vissza, mint a nagypapa, sok mindent átélt már és bizonyára még ennél is többet tud mesélni. Egy, a fiatalságából származó történelmi fényképekkel illusztrált képeskönyv különleges karácsonyi ajándék lehet a nagypapája számára, ha a kicsomagoláskor kihasználja az alkalmat arra, hogy a könyv közös nézegetése közben beszélgessenek az akkoriban történtekről.

3. Éves belépő az állatkertbe, fürdőbe stb.

A nagypapa tetterős és aktív? Sok idős ember, aki szereti a sportot és a mozgást, szívesen megy úszni vagy sétálni. A vállalkozó kedvű nagypapának ajándékozzon éves belépőt a legközelebbi fürdőbe vagy az állatkertbe – és a legjobb, ha egy közös sétára el is kíséri oda.

4. Szerszámok a házhoz és a kerthez

A nagypapa kedvenc elfoglaltsága a kertben vagy a ház körül dolgozgatni? Akkor bizonyára örülni fog valami ehhez használható szerszámnak! Ha a szerszámok terén nem ismeri ki magát olyan jól, akkor akár egy barkács- vagy kertmagazin előfizetése is jó ajándék lehet a nagypapának.

Még több ajándékötlet

Ajándékötletek Anyának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Apának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Gyerekeknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagymamának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátnőjének

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátjának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Nőknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek Férfiaknak

Fedezze fel most

Még több ajándékötlet a Tchibo-nál

néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Beanie fazonú sapka fejhallgatóval
Vezeték nélküli zeneátvitel okostelefonról
8 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Bojt-töltőkábel, fekete
Praktikus, karabinerrel rögzíthető kiegészítő
2 495Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1