Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ajandekok apa

Ajándékötletek Apának karácsonyra

Egy apának szóló ajándéknak komoly igényeknek kell megfelelnie, akár karácsonyra, akár születésnapra vagy más alkalomból adjuk. Személyesnek, szívből jövőnek kell lennie, és örömet kell szereznie. De semmi gond: összeállítottunk néhány tippet és javaslatot azok számára, akik éppen ajándékot keresnek.

Klasszikus ajándékok Apának

Ha ajándékról van szó, akkor inkább a beváltat választja, vagy szeret maga is kreatív lenni? Mindkét esetre érvényes: a tökéletes ajándék érezteti a megajándékozottal, hogy mennyit jelent Önnek. Ez nem feltétlenül anyagi értéket jelent. A szimbolikus értékkel bíró ajándékok, vagy egyszerűen csak maga a gondolat, szintén önmagáért beszél.
Technika

Technika

Az édesapjának nem kell különösebben műszaki cikk rajongónak lennie ahhoz, hogy örüljön az elektronikai cikkeknek vagy a megfelelő tartozékoknak. Szívesen hallgat például zenét? Egy Bluetooth-os hangszóróval bővül a lehetőségek tárháza. Vagy inkább fotózik? Akkor mit szólna egy fotószkennerhez, hogy régi negatívjait digitalizálhassa?

Fedezze fel a technika világát
Férfi divat

Férfi divat

A férfiaknak szánt textil kiegészítők kiválóak arra, hogy a szürke hétköznapokat néhány divatos színfolttal élénkítsük fel. Nagyon fontos: feltétlenül ügyeljen a minőségi tulajdonságokra és a kiváló kidolgozásra. Egy selyemből készült nyakkendővel vagy egy kasmírsállal nem nagyon nyúlhat mellé.

Fedezze fel a férfi divat világát
Sport és fitnesz

Sport és fitnesz

Az édesapja mindig is szerette a sportot és az outdoor tevékenységeket? Akkor lepje meg a hobbijához kapcsolódó, funkcionális ajándékkal. A vízálló mp3-lejátszótól kezdve a síszemüvegen át a kerékpáros sisakra szerelhető akciókameráig ma már igen széles a választék. Ezzel megmutathatja az édesapjának, hogy mennyire törődik vele és mennyire érdeklődik a szenvedélye iránt.

Fedezze fel a sportruházat és -kiegészítők világát

Négy ajándékötlet köszönetképpen

Apaként az ember mindig készenlétben van: napi 24 órában, a hét minden napján. Ez akkor sem változik, ha a gyerekek már kinőttek a gyerekkorból. Szeretne köszönetet mondani édesapjának a mindennapi támogatásért? Az olyan ünnepek, mint a karácsony, a születésnapja vagy az Apák napja tökéletes alkalmat kínálnak ehhez. Íme négy ajándékötletünk, aminek édesapja bizonyosan örülni fog.

1. Fotók

Az apák büszkék – kisebb és nagyobb – gyermekeikre, és mindig maguknál van náluk kép róluk. Ezért karácsonyra szép ajándék egy kulcstartó egy fotóval, melyen Ön és az édesapja szerepel. De más tárgyak is díszíthetők fotónyomattal, és varázsolhatók személyre szóló karácsonyi ajándékká. Mit szólna például egy kávéscsészéhez?

2. Könyvek és egyéb olvasnivalók

Édesapja szívesen olvas? Akkor egy igényes regénnyel éppúgy örömet szerezhet neki karácsonyra, mint egy érdekes, dokumentarista jellegű könyvvel. Ismeri a kedvenc szerzőit? Tökéletes – akkor bármelyik könyvesboltban tanácsot kérhet, hogy mely könyvek tetszhetnek neki még, és biztosra mehet az édesapjának szánt karácsonyi ajándék kiválasztásában.

3. Pénztárca, öv, stb.

Értékes ajándékot keres igényes, kifinomult ízlésű édesapjának? Talán egy valódi bőrből készült holmi lehet a megfelelő karácsonyi ajándék a számára! Elegendő csupán a bőr jellegzetes illatát érezni, és gyakran máris a minőség és a tartósság jut eszünkbe – értékek, melyek főként a konzervatívabb férfiak számára különösen fontosak, és ezért ajándékként is értékelik.

4. Bor és egyéb szeszes italok

Édesapja ínyenc, és néha szívesen kortyolgat el esténként egy pohár bort – vagy esetleg whisky-t? Ebben az esetben szívesen fogad majd karácsonykor egy üveggel a kedvenc borából vagy valamilyen más, minőségi szeszes italból. Esetleg kiegészítheti az ajándékot egy elegáns dugóhúzóval, vagy egy harmonizáló pohárkészlettel.

Utalvány: kreativitás a csomagolás terén

A szeretettel készült csomagolás nemcsak a szemnek szól. A szép csomagolás azt is jelzi a megajándékozottnak, hogy mennyire értékelik. És különösen, ha az édesapjának ajándékoz utalványt, számos lehetőség kínálkozik annak kreatív becsomagolására.

Jelképes ajándékkal

Az utalvány szuper ajándék, de nem igazán „kézzelfogható”. Éppen ezért jó megoldás az utalvány és egy kis jelképes figyelmesség. Ez lehet valami olyan klasszikus dolog, mint egy üveg bor. Különösen találó, ha ez egyfajta ízelítő a tényleges ajándékból: Kedvenc olasz éttermébe szóló utalvánnyal ajándékozza meg édesapját? Akkor ehhez kiválóan illik egy üveg saját készítésű pesto vagy mediterrán fűszersó.

Saját készítésű csomagolás

Az utalványt rejtő csomagolás elkészítéséhez vagy díszítéséhez nem sok dolog szükséges. Vegyen például egy négyzet alakú ajándékcsomagoló papírt, és hajtsa félbe egyszer függőlegesen, egyszer pedig vízszintesen, hogy a hajtások négy egyforma négyzetre osszák. Fordítsa el a papírt úgy, hogy az egyik sarka Ön felé mutasson, és az oldalt lévő sarkokat hajtsa be középre. Majd az alsó sarkot hajtsa egy kicsivel a középrész fölé, és a széleket ragassza le a széleken – és már kész is.

Palackpostával

Szokatlan, de mégis nagyon egyszerű módja az utalványok becsomagolásának a palackposta. Csupán egy üres, alaposan kimosott borosüvegre és egy dugóra lesz szüksége. A minél autentikusabb megjelenéshez olyan papírt használjon, melyet előzőleg fekete teával kezelt: Főzzön fel egy teafiltert, majd a filtert húzza végig a papíron. Száradás után megsárgult lesz, mint egy darab régi papíros. Tekerje fel, és már mehet is bele az üvegbe!

Még több ajándékötlet

Ajándékötletek Anyának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Gyerekeknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagymamának

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagypapának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátnőjének

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátjának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Nőknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek Férfiaknak

Fedezze fel most

Még több ajándékötlet a Tchibo-nál

  • Férfi automata karóra, klasszikus
Masszív nemesacél óraszíj biztonsági zárral
39 995Ft
24 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi nemesacél kronográf
Kvarcszerkezet óra-, perc-, másodperc- és dátumkijelzővel
27 995Ft
22 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi kvarc karóra
Óra-, perc- és másodpercmutatóval
14 995Ft
12 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi bőröv, barna
Krómmentesen cserzett marhabőrből
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi bőröv
Krómmentesen cserzett velúr marhabőrből
6 495Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
Sajnos már elfogyott
  • Bőröv, barna
Enyhén koptatott hatású, kiváló minőségű bivalybőr
4 495Ft
3 295Ft
néhány darab kapható
  • Gramofon bluetooth hangszóró
Fényerőszabályozó-funkcióval és fényeffektusokkal
21 995Ft
17 995Ft
Gyorsnézet
  • Vízálló okostelefon tok
Véd a víztől, portól, homoktól pl. úszás közben
2 995Ft
Gyorsnézet
1