Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ajandekok gyerekek

Ajándékötletek Gyerekeknek karácsonyra

A karácsonyi ajándék főként a család fiatalabb tagjainak jelent mindig valami különlegeset. Sok szülő, nagyszülő és barát ezért már hetekkel az ünnep előtt azon töri a fejét, hogy mivel szerezhetne örömet lányának, fiának, unokahúgának, unokaöccsének vagy keresztgyerekének. Összeállítottunk Önnek néhány hasznos tippet, hogy Ön is megtalálja a megfelelő ajándékot születésnapra, karácsonyra vagy húsvétra, és ne az utolsó pillanatban kelljen beszereznie.

A csillogó gyerekszemekért

Játékok a kicsiknek

Játékok a kicsiknek

Változatlanul klasszikus ajándék a plüssállatka. Ahhoz, hogy a megfelelő plüssállatot találja meg gyermekeinek, csak annyit kell tudnia, hogy melyik a kicsik kedvenc állata. További szuper ajándék lehet a gyerekeknek a baba, a versenyautó és autópálya vagy izgalmas társasjátékok. Szintén jó ajándékötlet a kicsiknek egy hagyományos, fából készült kis bolt vagy egy gyerekkonyha.

Fedezze fel a játékok világát
Menő ajándékok nagyobb gyerekeknek

Menő ajándékok nagyobb gyerekeknek

Műszaki cikkek, számítógép és videójátékok: a nagyobb gyerekeknek, akik a klasszikus játékokhoz már túl nagyok, a különféle műszaki cikkek lehetnek jó ajándékok, mint pl. menő fejhallgató az MP3-lejátszóhoz vagy - tiniknek - jópofa tartozékok a mobiltelefonhoz. De: ügyeljen arra, hogy a videójátékok és hasonlók valóban gyerekeknek valók legyenek. Figyeljen a korhatárra, és kétséges esetben kérjen tanácsot szakembertől.

Fedezze fel az elektronikai cikkek világát
Ötletek az iskolához és az óvodához

Ötletek az iskolához és az óvodához

Nem utolsó sorban jöhetnek szóba a gyerekeknek a különféle írószerek és barkács holmik óvodai vagy iskolai használatra. A színes, csillogó vagy zsírkréták, a mintás, dekorációs ragasztószalagok vagy a színes papír praktikus, ugyanakkor szórakoztató is. Egy új ovis táskával vagy egy iskolai hátizsákkal kombinálva a kicsik egész biztosan nagyon fognak örülni ezeknek a praktikus holmiknak.

Fedezze fel az írószerek stb. világát

Négy ajándékötlet a kicsiknek

Nem mindig könnyű kitalálni, hogy a gyerekek mire is vágynak úgy igazán. Különösen a kisgyerekekre jellemző, hogy kívánságaik gyakran csupán rövid életűek, és a hőn áhított játék néhány nap után a szekrényben végzi. Ahhoz, hogy az ajándékok kiválasztása során ez ne történhessen meg Önnel, négy tippel készültünk, melyeknek talán az Ön gyermeke is örülni fog:

1. Saját készítésű képes történet

Legyen az akár egy plüssmackó, egy bozontos kutyus vagy egy rózsaszínű póni – a gyerekek nagyon szeretik állatkájukat és a legszívesebben mindenhová magukkal viszik. Miért ne készülhetne belőle egy egész történet? Fényképezze le a plüssállatot különféle helyzetekben – például az ágyban, amikor összebújnak a gazdival, vagy amint kikukucskál a gyerek hátizsákjából. Aztán már csak egy egyszerű kis történetre van szükség, amit a fotókkal együtt egy fotókönyvben örökít meg, és biztos lehet benne, hogy saját készítésű karácsonyi ajándéka nem fog gyorsan feledésbe merülni.

2. Gyerekruhák

A ruházat első sorban egy célszerű ajándék, mivel a gyerekek gyorsan nőnek, ezért folyamatosan újabb ruhadarabokra van szükségük. Aki a megajándékozott gyermeknek az új nadrággal vagy pulóverrel egyben igazi örömet is szeretne szerezni, mindenek előtt gondolkodjon a gyermek korának megfelelő divatban. A kisgyermekek különösen a kedvenc állatukkal vagy más kedvenc motívummal díszített ruhadaraboknak örülnek nagyon – a nagyobbaknak ellenben már gyakran inkább az fontos, hogy ismerjék és komolyan vegyék egyéni ízlésüket.

3. Korának megfelelő könyvek vagy hangjátékok

Sok gyerek szereti, életkortól függetlenül, az izgalmas vagy vidám történeteket könyv vagy hangjáték formájában. Már a legkisebbek is szívesen hallgatnak lefekvés előtt esti mesét, de a nagyobb, iskolás gyerekek is szívesen mélyednek el az írott vagy elmesélt fantáziavilágban vagy szívesen kutatgatnak szakkönyvekben kedvenc témájukkal kapcsolatban.

4. Belépőjegyek szabadidőparkba stb.

Szintén nagyon jó ötlet, aminek gyermeke garantáltan örülni fog, a belépőjegy – például szabadidőparkba, állatkertbe vagy élményfürdőbe. Vagy gyermeke különösen szeret egy bizonyos sportágat és szívesen megnézné Önnel kedvenc csapata legközelebbi meccsét?

Még több ajándékötlet

Ajándékötletek Anyának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Apának

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagymamának

Fedezze fel most

Ajándékötletek a Nagypapának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátnőjének

Fedezze fel most

Ajándékötletek Barátjának

Fedezze fel most

Ajándékötletek Nőknek

Fedezze fel most

Ajándékötletek Férfiaknak

Fedezze fel most

Még több ajándékötlet a Tchibo-nál

néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Szendvicskészítő fajáték
Játékosan fejleszti a finommotoros képességeket
4 495Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • 2 Star Wars puzzle szettben
2x 1.000 darab
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • LED-es gördeszka
Különböző fényeffektusok - görgők színes LED-ekkel
14 995Ft
12 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Dobálós strandjáték
Szórakoztató ügyességi játék
4 495Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott