Babahálózsák - egy jó éjszakáért

A hagyományos ágynemű még nem alkalmas a legkisebbek számára. A babahálózsák megfelelő választás a gyermekek számára egy éves korig – és gyakran azon túl is. Biztosítja, hogy csemetéje mindig puha és bőrbarát anyagba legyen bugyolálva, és így optimálisan pihenjen, anélkül, hogy a takaró zavarná ebben. Válasszon a Tchibo különböző motívumai és színei közül, és teremtse meg a legjobb feltételeket a zavartalan éjszakai alváshoz és az édes álmokhoz!

Kérjük, töltse be újra az oldalt, vagy próbálja meg később.

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Itt találja a Tchibo Webáruház aktuális termékkínálatát:

A babahálózsák az ágynemű biztonságos alternatívája

A babahálózsák két okból is célszerű: véd a hidegtől, mert a baba nem tudja lerúgni magáról, mint a takarót, ugyanakkor véd a túlmelegedéstől és attól is, hogy a baba a takarót vagy a párnát a fejére és az arcára húzza. A hálózsákot, mint egy egyrészes ruhát kell a baba pizsamája fölé húzni, így kényelmesen beburkolja a lábakat és a felsőtestet. Választhat könnyű, ujjatlan modellt vagy meleg, ujjas modellt hidegebb éjszakákra.
Édes álmok babahálózsákban.

Különböző babahálózsákok minden évszakra

Ahogy nyáron a felnőttek is lecserélik a pehelypaplant könnyű, nyári paplanra, a baba hálózsákját is az évszakhoz ajánlott igazítani. Nyáron használjon könnyű hálózsákot, melybe a gyermek nem izzad bele, télen pedig vastag, meleget biztosító darabot. Erre kiválóan alkalmas a babáknak való pehelyhálózsák. Egy másik lehetőség a lélegző, pamutból készült, négyévszakos hálózsák, melyben a baba mindig jól érzi magát.
Minden évszakra a megfelelő babahálózsák.

Milyen méretű legyen a babahálózsák?

Egy újszülöttnek természetesen kisebb hálózsákra van szüksége, mint egy egyéves gyermeknek. Ha a hálózsák túl nagy, akkor nemcsak fennáll a veszélye, hogy a csecsemő túl mélyen csúszik bele, de testhőjével sem tudja felmelegíteni. Így a teste éjszaka gyorsabban lehűl. A gyermeke számára megfelelő hálózsákméret nagyon egyszerűen meghatározható: a baba testhossza – fejhossz + 10 cm „mozgásszabadság” a lábnak.

A takarékosság jegyében: gyermekkel együtt növő hálózsák

Olyan hálózsákot is választhat, mely együtt nő gyermekével. Egy jól kitalált cipzáras vagy patentos rendszerrel ez a fajta hálózsák többnyire 20-30 cm-rel meghosszabbítható, így gyermeke hosszabb ideig használhatja. A gyermekkel együtt növő hálózsákok esetén fontos, hogy a karkivágáson is legyenek szűkítést lehetővé tevő patentok, hogy megakadályozható legyen a baba karjainak becsúszása.

Rendeljen babahálózsákot a Tchibo-nál és tegyen jót

Ha a Tchibo-nál vásárol, biztos lehet benne, hogy a megvásárolt babahálózsák és babaruházat kiváló minőségű, bőrbarát biopamutból készült, gondos munkával. Ezt a TCM logó garantálja. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, és csak olyan termékek kapják meg ezt a jelölést, melyek teljesítik magas minőségi elvárásainkat.
A gyermekkel „együtt növő” hálózsák.