Beépített konyha: Az Ön igényeihez testre szabva

A legjobb partik mindig a konyhában zajlanak, emellett sokak számára a konyha az otthon fókuszpontja. Főzés, sütés, étkezés, kellemes együttlét - naponta több alkalommal is találkozunk itt. Így tehát nem csoda, hogy sok időt fordítunk arra, hogy a konyha szép, hangulatos, ugyanakkor praktikus is legyen. A Tchibo beépített konyhája a megfelelő szekrényekkel munkalapokkal valamint a beépített elektromos készülékekkel, tökéletes kiinduló pontot jelentenek a szépség és a funkcionalitás szempontjából.
-56 %
Fém zsúrkocsi, arany
79 995Ft
34 995Ft
Fém zsúrkocsi, 1 fiókkal, fehér
189 995Ft
-35 %
Univerzális komód, 2 ajtóval, fehér
64 995Ft
41 995Ft
Görgős tároló, fehér
89 995Ft
Univerzális faliszekrény, fehér
47 995Ft
-25 %
Komód,16 fiókos, fekete, "Clara"
179 995Ft
134 995Ft
Zsúrkocsi, fém, fekete
89 995Ft
Fém zsúrkocsi, 1 fiókkal, kék
189 995Ft
Szekrény háztartási eszközökhöz, 2 ajtós
184 995Ft
Mosógép szekrény, lenyitható asztallal
154 995Ft
Görgős konyhai tároló, antracit
129 995Ft
Multifunkciós szekrény
199 995Ft

Mit is jelent valójában az, hogy praktikus, amikor egy beépített konyháról beszélünk?

A beépített konyha akkor praktikus, ha könnyen elvégezhetőek benne a konyhai teendők. Mindez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló hely megfelelően ki van használva, minden egyes dolognak meg van a maga helye, ugyanakkor könnyen elérhetőek is. Például az edényeket tartalmazó forgószekrény optimálisan ki fogja használni a sarkot. A nagyobb, és a kisebb fiókok kombinálása mindenféle tartozéknak teret enged. Az elektromos készülékek, és szekrények átgondolt elrendezése megszünteti azt, hogy a kinyitott ajtók, vagy ajtószárnyak esetlegesen akadályozzák a szabad mozgást, a hűtőszekrény, a tűzhely, és a kamra között.
Egy fehér színű beépített konyha tűzhellyel, elszívóval és fali szekrényekkel, a fa parketta pedig sötét színű.

Tehát mi az ami szép egy beépített konyhában?

A beépített konyha jellemzője, hogy a szekrényeket, a munkalapokat, és a konyhai készülékeket megfelelő illesztésre tervezték. Attól függően, hogy milyen anyagokat választ, különféle szín tónusokat állíthat össze. Ha harmonikus kialakítású, fából készült szekrényeket választ, akkor az étkezős konyhája hangulatosnak fog tűnni. A sima szekrénylapok elegánsak, és egyben egyszerűek is, amelyek jól illeszkednek a nyitott konyhához, illetve oda, ahol sok berendezés található az adott helyiségben. A rozsdamentes acélból készült elől lévő elektromos készülékek semleges színükkel bárhol használhatóak - a fényezett, beépített konyhabútorok szintén jól illeszkednek a rozsdamentes készülékek mellé.
Egy beépített konyha, ahol a szekrények ajtólapjai fa mintázatúak, hosszú fém fogantyúkkal ellátottak, emellett a fehér asztallapon van egy mikrohullámú sütő.

Beépített konyha, és készülékekkel ellátott konyhai egységek

A mosogató, a tűzhely, és a hűtőszekrény mellett a konyha alapfelszereltségéhez tartozik a mosogatógép, és a mikrohullámú sütő is. Amennyiben a Tchibotól rendeli konyhai blokkokakt, illetve elektromos készülékekkel ellátott beépített konyhát, akkor az ár ezeket a készülékeket is tartalmazza. Ezek közvetlenül kerülnek elhelyezésre, illetve igény esetén az adott szekrényhez jól illeszkedő külső elemmel is felszerelhetőek. Így minden tökéletes fog illeszkedni egymáshoz. Kiváltképp új elektromos készülék vásárlásakor kell figyelnie az alacsony energiafogyasztásra, és legalább A energiaosztályú modelleket kell választania.

Fontos a megfelelő tervezés

Azért, hogy az Ön új beépített konyhájában minden a helyén legyen részletes tervezési folyamatos kell elvégezni. Tegyen fel magának pár fontos kérdést: Milyen szekrényre van szükségem? Milyen elektromos készüléket kíván beépíteni? Hol van a vízcsatlakozás? Hol van az ablak, és hol fog állni az asztal? Gondoljon arra is, hogy milyen hosszú, és milyen magas lesz majd a munkalap, milyen fiókok, kampós sínek, vagy készülékek kerülnek elhelyezésre. Emellett - bármilyen banálisan is hangzik - mérje le pontosan, hogy mekkora a konyhája! Ezt követően pedig a kívánt kiegészítőkkel ellátott új beépített konyháját válassza ki a Tchibonál.

Nincs elég hely a beépített konyhának?

Különösen a kis lakásokban a konyha meglehetősen szűkös. Nyilván valóan nehéz lesz ebbe egy teljesen felszerelt beépített bútorzatot elhelyezni, amelyhez nagy készülékek is tartoznak. Viszont a Tchibonál különféle méretű konyhai blokkokat fog találni. Az ilyen konyhai egységeknél a helytakarékosság, és minden egyéb fontos követelmény egyidejűleg teljesül. A helytakarékos kivitel csak két főzőlappal, és egy mikrohullámú sütővel rendelkezik, persze van hűtőszekrény is, illetve a szekrényekben is meglepően sok hely van.
Egy kisméretű beépített konyha, egy mosogatóval, két főzőlappal, páraelszívóval és két fehér polccal.

Minőség a kezdetektől fogva

A Tchibonál a minőség a kezdetektől fogva azt jelenti, hogy az anyagok, az egyes alkatrészek, és beszállítok kiválasztásakor a lehető legmagasabb minőségi követelmények kerülnek betartatásra. Ugyanez vonatkozik a gyártásra, és a feldolgozásra is. A Tchibo beépített konyhái is ezen feltételek szerint kerülnek legyártásra, majd pedig TCM-pecséttel ellátásra. A TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely az ügyfelek számára garantálja a minőségi előírásaink teljes körű betartását.
Találja meg a megfelelő konyhát: Egy fiatal férfi, és egy nő, a kislányukkal együtt a fehér beépített konyhában állnak, háttal nekidőlve a munkalapnak.