Automata kávéfőzők

» Az optimális gyári beállításoknak köszönhetően az Esperto Caffè mindig tudja, hogyan kell tökéletesen elkészítenie kedvenc kávéját. «
Indre B. A Tchibo kávé-sommelière-je
 

Megérkezett az Esperto Latte!

Fedezze fel új, tejhabosító karral rendelkező Esperto Latte automata kávéfőzőnket – a tökéletes latte macchiatóhoz, caffè lattéhoz stb.

Nemsokára újra elérhető
  • Tchibo automata kávéfőző »Esperto Latte«
Tchibo automata kávéfőző
+ Ajándék 1 kg Barista Caffé Crema
124 995Ft
104 996Ft
 
 

Esperto Caffè −
az Ön házi baristája

Automata kávéfőzőnk, az Esperto Caffè csodás eszpresszót vagy caffè cremát (hosszú kávé) varázsol Önnek egyetlen gombnyomásra. Az új Doppio funkciónak köszönhetően dupla mennyiség is pillanatok alatt elkészíthető.

Ezért válassza az Esperto Caffèt:

  • mindig tökéletes eszpresszó és caffè crema (hosszú kávé)
  • tetszés szerint programozható mennyiség 25 ml-től 250 ml-ig
  • igény szerinti kávéerősség az Intense+ funkcióval
  • professzionális, rozsdamentes acélból készült, kúpos őrlőmű fokozatmentesen állítható őrlési finomsággal
  • nagy, 160 g-os (300 g-osra bővíthető) szemeskávé-tartó, aromavédő tömítéssel
  • kezelése és tisztítása egyszerű
  • kompakt kivitel
 
 
 
Tökéletes tejhab minden nap
Tejhabosítóink segítségével néhány mozdulattal tökéletes tejhabot varázsolhat. Megnézem
 
 
 
 
Egymásnak teremtve
Kávéink és kávéfőzőink tökéletesen egymásra vannak hangolva. A kávészemek legjobb aromájának kibontakoztatásához kávészakértőink minden kedvenc kávéjához egyedi őrlési finomságot ajánlanak – ez csupán egy mozdulat a kávéfőzőn. Szemes kávé, automata kávéfőzőhöz

A megfelelő tartozékokkal kávéja még finomabb lesz

Fedezze fel tejhabosítóink, kávédarálóink és a további kiegészítők nagy választékát!

Kiegészítők kávéhoz

Megfelelő ápolás a hosszú élettartamért

Vízkőmentesítők és további tartozékok

Megnézem

Videó-útmutatók

Ismerje meg a Tchibo Esperto Caffè és Esperto Latte automata kávéfőzőket!

Esperto Caffè

Az Ön házi baristája

Esperto Latte

Automata kávéfőző tejhabosító karral

Első üzembe helyezés

Csupán néhány perc, és készen áll kedvenc kávéja elkészítésére

Italmennyiség módosítása

Válasszon italmennyiséget 25 ml és 250 ml között

Az őrlési finomság beállítása

Állítsa be kedvenc kávéját az Ön által kedvelt aromával

Intense+ és Doppio gomb

Intenzívebb íz és dupla adag kávé egyetlen gombnyomásra

Tejhabosítás az Esperto Latte kávéfőzővel

Mennyei tejhab néhány perc alatt

A tejhabosító kar megtisztítása

Gyors és egyszerű tisztítás

A főzőrész megtisztítása

A főzőrész tisztítása ilyen egyszerű

Vízkőmentesítés könnyedén

A mindig finom kávéért és a hosszú élettartamért

Varázsolja otthonába a frissen őrölt kávé csábító illatát, és fogyassza kedvenc kávéját úgy, mintha egy barista készítette volna: kedvező árú automata kávéfőzőnkkel egyetlen gombnyomással elkészítheti a finomságot – a kívánt erősségben, anélkül, hogy filterrel vagy őrölt kávéval kellene időt töltenie. Az "Esperto Caffé" csészénként kis adagokat is készít, könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható, és ráadásul még mutatós is.
Tejhabosító nélküli kis automata kávéfőzőnkkel a lényegre koncentrálunk: minden kávészemből előcsalogatni a legfinomabb aromákat. Ennek érdekében a készülék tökéletesen a Tchibo kávékra van hangolva, és hosszas állítgatás nélkül mindig az optimális őrlési finomságot alkalmazza. Önnek csupán azt kell kiválasztania, hogy caffè cremát (hosszú kávét), eszpresszót vagy americanót szeretne készíteni. Ha szükséges, állítsa be az italmennyiséget, és már élvezheti is a kávézás nyugodt perceit. Az erősséget és az őrlési fokozatot természetesen egyetlen gombnyomással, manuálisan is beállíthatja.
Ne aggódjon, a Tchibo automata kávéfőzője nagyon egyszerűen tisztítható. Mivel a kézi kávéfőzők felépítése kevésbé összetett, mint egy eszpresszógépé, az ápolásuk sem vesz sok időt igénybe. Az automata kávéfőző minden be- és kikapcsoláskor lefuttat egy öblítést, Önnek csak a víztartályt, a kávézacctartályt és a csepegtetőtálcát kell elmosni. A főzőrész oldalt könnyen kivehető és elmosható. Amennyiben alaposabb tisztítás szükséges, azt a gép jelzi: a kereskedelmi forgalomban kapható vízkőoldók használatával az automata kávéfőző hamarosan ismét használható.
A kisebb háztartásokban gyakran felmerül a kérdés, hogy megéri-e automata kávéfőzőt beszerezni. A válasz egyértelmű: igen! Egy ilyen készülékkel ugyanis csekély egy csészére jutó költséggel maximális ízélmény érhető el. Az egyedi beállításokkal kávéját mindig úgy fogyaszthatja, ahogyan szereti – és még a környezettel is jót tesz. A kávézaccon kívül – mely egyébként kitűnő tápanyag növényei számára, és bőrápolásra is használható – egyéb hulladék nem keletkezik.
Szereti a cappuccinót és a latte macchiatót? Akkor feltétlenül szerezzen be egy tejhabosítóval ellátott, automata kávéfőzőt. A Tchibo kínálatában emellett külön tejhabosítók széles választéka található, melyekkel gyorsan csészéjébe varázsolhatja ezt a krémes finomságot. Ezek az elektromos konyhai segédeszközök ínycsiklandó meleg vagy hideg habot készítenek, és általában könnyen is tisztíthatók.
A Tchibo automata kávéfőzője nemcsak a felhasználóbarát használat, az ár-érték arány és a Stiftung Warentest (német fogyasztóvédelmi szervezet) tesztjén (értékelés: „JÓ”) teljesít kitűnően, de igazán mutatós darab is a konyhában. Az elegáns nemesacél és a sima előlap a letisztult érintőképernyővel minőségi benyomást kelt. Csupán 18 cm-es szélességével ez az automata barista kitűnően elfér a legkisebb zugokban is, ha a munkalapon nincs túl sok tárolóhely.
A szemes kávé akkor a legfinomabb, ha aromazáró módon tárolják. Az „Esperto Caffè” szemeskávé-tartó ezért aromavédő tömítéssel van ellátva. Nagyon praktikus, ha vendégek érkeznek, és több csésze kávét kell főzni: az űrtartalom a mellékelt kiegészítővel néhány mozdulattal 160-ról 300 g-ra bővíthető. Akár egyedül, akár társaságban kávézik – egy Tchibo automata kávéfőzőnél ez csupán néhány kézmozdulat kérdése!