Megrendelési módok

Megrendelés online

A megrendelési folyamat a webáruházban négy lépésből áll:
Akár saját Tchibo online fiókkal:
Amennyiben rendelkezik saját Tchibo fiókkal, jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával, és a fiókjához tartozó információk automatikusan betöltődnek. Amennyiben módosítani szeretné őket, bármikor aktualizálni tudja azokat fiókján belül.

Tchibo online fiók nélkül:
Lehetősége van vendégként is rendelni, illetve a megrendelési folyamat során is létre tud hozni egy online fiókot a webáruházban, ha szeretne. Fiók nélküli megrendelés esetén a megadandó minimális információk: megszólítás, vezetéknév, keresztnév valamint a címe.
Ennél a lépésnél megválaszthatja a kiszállítás és kézbesítés módját: Kiszállítás a számlázási címre, egy másik címre, vagy akár a Tchibo üzletbe is kérheti a kiszállítást. További szállítás és kézbesítési információkért kattintson a Szállítás & kézbesítés menüpontra!
Számos fizetési mód közül választhat webáruházunkban: utánvét, bankkártya, PayPal, előre fizetés, ajándékutalvány, ajándékkártya. További információkért kattintson a Fizetési módok menüpontra!
A megrendelés áttekintő lap összefoglalva mutatja Önnek az összes a megrendeléséhez kapcsolódó korábban megadott adatot és információt. Kérjük ezeket nézze át újra!
Amennyiben szükséges, itt még van lehetősége a számlázási és szállítási címet aktualizálni, valamint a megrendelni kívánt termékeket a Módosítás gomb segítségével módosítani. A Törlés gomb segítségével eltávolíthatja a kiválasztott terméket a kosarából. Ezen az oldalon pontos információt kaphat a kiszállítás idejéről.
Kérjük, megrendelése véglegesítése előtt olvassa el az Általános szerződési feltételeinket, és klikkelje be az ide tartozó ellenőrző négyzetet, amennyiben megértette azokat!
Amennyiben mindent rendben talált, küldje el megrendelését, majd a megrendelése folyamán megadott e-mail címre meg fogja kapni tőlünk a megrendelés visszaigazoló e-mailjét.

A megrendelési folyamat során minden adatát titkosítottan kezeljük, és kódoljuk az Ön személyes biztonsága érdekében. Amennyiben a tűzfala beállításai miatt valami nem működne megfelelően, kattintson az alábbi linkre!
Amennyiben mégis valami probléma lépne fel, e-mailben informálni fogjuk Önt.
A gyorsvásárló gomb segítségével, amit a termék alatt talál, közvetlenül a kosárba tudja rakni a kívánt terméket, annak adatlapjának meglátogatása nélkül.
Tchibo fiókjában részletesen megtalálja megrendeléseinek adatait és státuszát akár listázott, áttekinthető formában. Az elmúlt 2 év megrendeléseit tároljuk.
Leadott megrendelését utólagosan már nem tudja módosítani technikai okok miatt. Amennyiben mégsem szeretné, meggondolta magát a megrendelésével kapcsolatban, 30 napig bármikor elállhat a megrendelésétől, vagy akár már a futárnál is visszautasíthatja a megrendelt csomagot. A megrendelt, de már átvett árut akár visszaviheti üzleteinkbe is. További információért kattintson a Visszaküldés & csere menüpontra!

Egyéb információért, kérdésekkel vegye fel a kapcsolatot ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunkkal!

Rendelés telefonon

Telefonon keresztül is tud rendelni nálunk. Vegye fel a kapcsolatot ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Munkanapokon: 8.00-20.00
Szombaton: 8.00-16.00
Amire szükségünk van mindehhez: megszólítás, vezetéknév, keresztnév, valamint a telefonszáma.
Amennyiben e-mail címét is megadja, további megrendelési és szállítási aktuális információkkal is tájékoztatni tudjuk. Amennyiben a megrendelt termékek közül már valami nem elérhető, arról is tájékoztatjuk.
Az üzleteinkbe történő kiszállítás ingyenes.
További információért kattintson a Click & Collect menüpontra!

Termékek elérhetősége

A Tchibo modell része, hogy termékeink csak limitált készlettel elérhetőek. Előfordulhat, hogy a legnépszerűbb termékeink, amik iránt nagy a kereslet hamarabb elfogynak, mivel minden csak a készlet erejéig elérhető.
Mi a teendő abban az esetben, ha a termék online már nem elérhető?
Abban az esetben, ha egy termék már nem elérhető, a termék adatlapján megtalálható az üzletek készletének ellenőrzésére szolgáló menü. Itt utánanézhet, esetlegesen melyik üzletünkben elérhető még a termék. Abban az esetben, ha már egyik üzletünkben sem elérhető a termék, beállíthatja, ha a webáruházban újra kapható a termék, kapjon tőlünk egy automatikus értesítőt. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez kérjük, hozzon létre egy online fiókot!

Kérjük vegye figyelembe, hogy nem minden termékünk elérhető az üzleteinkbe. Bútoraink, és nagyméretű termékeink üzleteinkben nem elérhetőek, kizárólag a webáruházban forgalmazzuk őket. Minden termék adatlapján megtalálja az adott termékre vonatkozó ezen információt.

A Tchibo üzletkereső segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Keresés a webáruházban! – Találja meg a keresett terméket!

A lap tetején találja a webáruház kereső mezőjét, ami mellett egy nagyítót talál, valamint a jelenleg üres mezőben az alábbi feliratot olvashatja: Keresendő termék...
Kérjük, írja be a keresendő termék nevét, a megrendelési számát vagy egy kulcsszót, ami a legjobban leírja a keresési feltételeket. Ezek után az Enter billentyű megnyomásával, vagy rákattintva a nagyító szimbólumra a megfelelő találati oldalra irányítja Önt a webáruház, ahol a keresett termék vagy termékek lesznek listázva.
Továbbá ahogy beírja a keresési kifejezést, a keresés olyan javaslatokat fog tartalmazni, amelyek megfelelnek a keresési lekérdezésnek, finomítva a javaslatokat minden beírt betűvel.

A javaslati lista tetején tovább finomíthatja keresését az alábbi feltételek szerint: Méret, Szín, Ár. A találati oldalon megjelent termékeket rendezheti továbbá fontosság vagy ár szerint növekvő, illetve csökkenő sorrendbe is.

A termékjavaslatok valamelyikére kattintva közvetlenül a termék részletes oldalára jut, ahonnan a keresett terméket akár meg is tudja rendelni.

Keresési eredmények

Amennyiben egy konkrét terméket keres, írja be a keresendő termék nevét a kereső sávba, majd nyomjon egy Enter-t! A keresési lapon listázzuk Önnek a találati eredményeket. Itt inspirálódhat továbbá más fázisok hasonló termékei közül is.
Általános keresőszavak megadása növelheti a találati eredményeket. Ezek után tovább szűkítheti keresését, illetve tovább szűrheti azokat.

A keresésétől függően az alábbiak mentén tovább szűrheti a találati eredményeket:
1. öltözék színe
2. elérhetőség
3. ár

Bármely szűrő kiválasztás esetén megtalálhatja azt a terméket, amit valójában keres, vagy a leghasonlóbb ahhoz.
Amennyiben nem kapott megfelelő eredményt keresése leszűkítése nyomán, bármikor törölheti a szűrőket, és keresését újra indíthatja.

Nincs vagy nem megfelelő az eredmény? - Hogyan tovább?

Amennyiben nem találta meg a megfelelő terméket, ne adja fel! Indítson új keresést! A következő tippek segíthetik a megfelelő eredmény elérése érdekében:
  • ellenőrizze a helyesírást
  • keressen hasonló kondíciót
  • próbáljon meg általánosítani
  • rövidítse le a beírt keresendő termék specifikációját