Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Fenntarthatóan szép élet

    

Váltson zöldre!

Komódjaink számos tekintetben "zöldek": A "Made in Germany" gyártás révén elkerülhetők a hosszú szállítási útvonalak, a felhasználat faanyagok pedig fenntartható, európai erdőgazdaságból származnak - a komód a beépített rekesznek köszönhetően növényekkel beültethető vagy újságok tárolására használható. Illetve a hozzátartozó takarással akár teljesen le is zárható.
Szeretjük! ♡
  
   
Polcos elem, nyitott, fehér
tól/től 56 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
   
 
5 doboz szettben, levél mintás, különböző méret
Ideális ajándékcsomagolásként vagy rendszereződobozként
2 495 Ft Quickshop
  

Ötletek az étkezőhöz

Hogy az előszoba is jól mutasson

Bútorok a hálószobába

Valamennyi termék a készlet erejéig kapható!

Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.