Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Esőben is vidáman

Esőruhák az egész családnak

Az esős idő szép is lehet! Új kollekciónkban igazán stílusos ruhák közül válogathat! Családja és Ön a lélegző és víztaszító anyagoknak köszönhetően meleg és száraz ruhákban vészelheti át a csapadékos időjárást.

Kedvenceink a kollekcióból

Tetőtől talpig csinosan

Minden, amire a hűvös őszi napokon szükség van

Sokoldalú ruhadarabok eső & szél esetére

3 az 1-ben funkcionális kabátjaink vízállók, valamint -taszítók, szélállók és lélegzők. A külső kabát és a belső dzseki egymástól függetlenül is hordható - igazán sokoldalú ruhadarabok minden, az őszre jellemző időjárástípusra.

Esőruházat nőknek & férfiaknak

Praktikus unisex darabok esős időre

Felkészült & stílusos férfiak

Beköszönt az ősz

Kabátok, nadrágok, csizmák és kiegészítők a nagyobbaknak

   
  
  
 
Sajnos már elfogyott
 
  
   
    
 

Mindenre felkészülve

Termo esőkabátok és -nadrágok & gumicsizmák a legkisebbeknek      

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.