Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Húsvéti készülődés

Ötletek az ünnepi hangulathoz

Kedvenceink a kollekcióból

Kedvenc hobbi: a sütés

Ötletek különleges finomságokhoz

 
  
  
 
  
 
    
  
    
  
  
  
  
  
  
    
 

Tavasz a konyhában

    
    
   
  
   
    
  
   

Meghívó villásreggelire

Ínycsiklandozó ötletek & konyhai segédeszközök

Szeretettel készült!

Kenyérkelesztő kosár, kenyérsütő forma és sütőlap: ezekkel a kínálatunkban található kenyérsütéshez tervezett segédeszközökkel már semmi sem állhat annak útjába, hogy házi péksége legyen. Nincs más hátra, mint összeállítani a tésztát, sütőbe tenni,
majd falatozni a friss kenyérből!
Kreatív ötletek a tojás elkészítéséhez

Ízletes falatok tojásból 🥚

Húsvétkor szívesen fogyasztunk friss tojásból készült finomságokat. Tippünk: a biojelzéssel ellátott tojások elegendő mozgást biztosító, fajtának megfelelő tartást és ökológiai gazdálkodásból származó, géntechnikamentes takarmányt garantálnak.
Blütenmeer Bettwäsche
Tökéletesen buggyantott: a Joseph Joseph Poach Pro eszközzel nagyon könnyen és villámgyorsan készíthet buggyantott tojást a vízfürdőben. Ellenállhatatlanul finom lesz!
Palacsinta, omlett vagy puhára főzött – hogyan szereti a tojást? Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő konyhai segédeszközöket az elkészítéshez. Engedje szabadjára kreativitását!
A porcelán tojásfőzővel nagyon egyszerűen készíthet ínycsiklandozó finomságokat. Csak vajazza ki az edénykéket, tegyen beléjük egy felvert tojást és fűszereket vagy egyéb hozzávalókat, helyezze vízfürdőbe és párolja - kész is van!

Húsvéti hangulatban

Helyezze magát kényelembe!

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.