Schließen

Széllel szemben

Átmeneti ruházat nőknek & férfiaknak

Kedvenceink a kollekcióból

Vitorlázás stílusosan

Vitorlás ruhák & kiegészítők

Tényleg vízhatlan?

A vízoszlop mértéke azt adja meg, hogy a textília külső anyaga milyen víznyomásnak képes ellenállni anélkül, hogy a nedvesség áthatolna rajta. 1.300 mm-es értéktől kezdve számít az adott ruhadarab vízhatlannak. Vitorlás esőkabátjaink 10.000 mm vízoszlop nyomásának állnak ellen - így Ön egész biztos szárazon maradhat!

Elegánsan a parton

Funkcionális ruhák nőknek & férfiaknak

Trendi ruhákban előre!

Esőruhák & kiegészítők gyerekeknek

 
 
  
  
 
 
  
  
    
  
 
 
  
        
     
  
 

Rossz időben is a szabadban

Túraruhák & kiegészítők

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.