Schließen

Kedvenceink a kollekcióból

Méltányosság az emberrel & természettel – ezért dolgozunk

Felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Mi a Tchibo-nál 13 évvel ezelőtt ezért tűztük ki célul, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - az ember és a természet érdekében. Már számos területen sikert értünk el. Azonban azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk. Ezen dolgozunk. Minden nap.

Rossz időben is jókedvűen

Esőruhák & kiegészítők gyerekeknek


Ellenállunk az esőnek!

Vízálló kezeslábasaink és nadrágjaink jellemzői:

✓ Szélálló, vízhatlan és lélegző
✓ High Perfomance bevonat
✓ Lezárt varrások
✓ Környezetbarát ecorepel® impregnálás
✓ Max. 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll

Gyerekek színes ruhákban!

Kedvenc darabok 86-os és 128-os méret között


A színek jókedvre derítenek!


A szivárvány egyet jelent az új kezdettel, a békével és a harmóniával. Ez a jelkép a közös, környezetbarát jövő talán egyik legszebb megnyilvánulása.

Ezért egyben kollekciónk kulcseleme is.

Ki tart velem a szivárványhoz?

Lezser ruhák lányoknak – 122-től 176-os méretig

  
    
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 
  
    
  
      
néhány darab kapható
    

Ma vegyük trendire a figurát

Lezser ruhák fiúknak – 122-től 176-os méretig

 
  
  
 
 
   
 
          

A színek jókedvre derítenek

Pompás ötletek otthonra & utazáshoz

Szia, kedves világ!

Bűbájos alapdarabok babáknak & kisgyerekeknek

 
  
 
 
  
  
  
  
     
  
   
  
  

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.